SLAM

SLAM on asiantunteva yhdysvaltalainen koripallolehti, joka yhdistää koripallon ja hip hop -kulttuurin. Sillä on jo yli puoli miljonaa lukijaa ympäri maailmaa.

SLAM käsittelee koripalloa monista eri kulmista. Se julkaisee amatööri- ja ammattilaissarjojen koripalloiluun liittyviä artikkeleja NBA:sta yliopistokorikseen, sekä haastattelee lajin kuumimmat tähdet: LeBron James, Kobe Bryant, Stephen Curry ja lukuisat muut huippupelaajat.

Lehdestä ilmestyy vuoden aikana 10 värikästä numeroa. Tilaa nyt mukanasi kulkevana kätevänä digilehtenä!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

SLAM on yhdysvaltalainen, vuonna 1994 perustettu värikäs koripallolehti, jolla on maailmanlaajuisesti yli 500 000 lukijaa. Lehti tunnetaan amatööri- ja ammattilaissarjojen koripallosta kertovista artikkeleistaan, joissa yhdistyvät koripallo ja hip hop -kulttuuri.

SLAM Magazine on yksi ainoista urheilulehdistä, joka käsittelee koripalloa kaikista kulmista ja kaikilla tasoilla koulun pihoilta NBA:han ja yliopistokoripalloon. Lehti sisältää suurimpien tähtien eksklusiivisia haastatteluja, koripallokenkiä, muita varusteita ja paljon muuta koripalloasiaa!

SLAM perustettiin vuonna 1994 "in-your-face koripallolehtenä", jolloin se käsitti kaikki korikseen liittyvän NBA:sta yliopisto- ja high school -sarjoihin sekä old school -juttuihin, koriskenkiin, katukorikseen ja lajin muotiin – ja 20 vuotta myöhemmin se on edelleen koripallon ykköslehti, joka raportoi kaiken koripalloon liittyvän. Se päästää lukijat tapaamaan lajin kirkkaimmat tähdet Kobesta Iversoniin ja LeBronista Durantiin.

Lehden sisältöä:

  • Trash Talk -osiossa lukijat voivat antaa ruusuja tai risuja lehden edelliselle numerolle ja valitut palautteet julkaistaan lehdessä.
  • Slamadamonth - lyhyt artikkeli, jossa esitellään yleensä NBA-liigassa, mutta joskus myös yliopistosarjassa, tehty donkkaus kuvan kera.
  • Noyz - sarja yksirivisiä vitsejä, joissa kommentoidaan koripallon viimeiaikaisia tapahtumia. Kolumni ilmestyi ensimmäisen kerran maaliskuussa 1995.
  • In Your Face
  • SLAM Magazine's Top 75 NBA Players of AllTime esittelee NBA:n parhaat pelaajat.
  • SLAM Magazine Old School
  • What's My Name? - Slam-lehden lukijat keksivät NBA-pelaajille lempinimiä ja parhaat palkitaan.
  • Last Shot - Takasivun kolumni, jossa dokumentoitiin jonkin pelin voittoheitto. Kolumni loppui tammikuussa 2000.
  • The SLAM High School Diary, jossa lahjakkaat high school -pelaajat pitävät kuukausittaista päiväkirjaa edetessään uralla kohti college- ja ammattilaissarjoja. Päiväkirjan alkamisesta viisi pelaaja yhdestätoista on päässyt pelaamaan NBA:ssa.

Lehti muualla netissä:

Viralliset kotisivut: Slamonline.com.

Lehti sosiaalisessa mediassa: Facebook, Twitter ja YouTube.

SLAM-lehden historiaa

SLAM perustettiin vuonna 1994 koripallolehdeksi, jossa yhdistyivät urheilu ja hip hop -kulttuuri, joka oli tuolloin suuressa suosiossa. Lehden perusti Harris Publicationsin Dennis Page, joka palkkasi ensimmäiseksi päätoimittajaksi Cory Johnsonin. Lehden ensimmäisen numeron pääjutussa oli Charlotte Hornetsien Larry Johnson ja siinä esiteltiin myös Kalifornian yliopistojoukkueen Jason Kidd. Monet vielä nykyäänkin lehdessä olevat palstat, kuten In Your Face, Slam-a-da-month ja Last Shot, olivat mukana jo ensimmäisessä numerossa.

SLAM Magazinen omistajuus on vaihtunut useita kertoja. Ensin lehden osti Peterson Publishing vuonna 1998 ja heti seuraava vuonna se siirtyi britannialaiselle EMAP:lle. Vuonna 2001 EMAP myi lehden yhdysvaltalaisen osaston Primedialle, joka lopetti lehtitoiminnan vuonna 2007. Lehden nykyinen omistaja on Source Interlink.

Lehdessä mainostetaan koripalloon liittyviä tuotteita, street wear -vaatteita ja hip hop -musiikkia. Se on saanut paljon kiitosta hip hop -kulttuurin ja koripallon markkinoinnista.

Lehdestä on julkastu lähes 200 numeroa ja sen kannessa, artikkeleissa ja julisteissa on esiintynyt monia lajin parhaimpia pelaajia. Tähän päivään mennessä vain yksi naispelaaja on esiintynyt lehden kannessa. Hän oli Chamique Holdsclaw lokakuun 1998 numerossa. Kobe Bryant ja LeBron James ovat esiintyneet lehden kannessa kaikkiaan 17 kertaa.

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Source Interlink Media

Päätoimittaja

Ben Osborne

Ensimmäinen numero

1994

Levikki

140 079

Lukijamäärä

500 000

Irtonumero

8,20 € (Lehtipiste)

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram