Simply Cards & Papercraft

Englannin suurin paperiaskartelun lehti Simply Cards & Papercraft näyttää miten luot tyylikkäitä ja kauniita kortteja kaikkiin tilanteisiin — kortteja, jotka saavat hymyn läheistesi kasvoille!

Simply Cards & Papercraft -askartelu-/käsityölehti on täynnä uusien tekniikoiden esittelyjä, tuote-esittelyjä sekä arvostettujen suunnittelutiimin luomia inspiroivia ideoita kortteihin ja muuhun paperiaskarteluun.

13 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti tarjoaa joka numerossaan 100 sivua inspiroivia askarteluideoita, kuvitettuja ohjeita eri tasoisille tekijöille, tuoteuutisia sekä vähintään 5 punnan arvoisen tilaajalahjan!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Simply Cards & Papercraft -lehden logo

Simply Cards & Papercraft on Englannin suosituin paperiaskartelun erikoislehti, joka tarjoaa laadukkaita kortteja kaikkiin tilanteisiin. Lehti on täynnä uusien tekniikoiden ja tuotteiden esittelyjä sekä inspiroivia ideoita. Sen lahjakkaaseen suunnittelutiimiin kuuluu monia arvostettuja nimiä paperiaskartelun maailmasta ja he ovat valmiina antamaan lehden lukijoille loistavan sekoituksen korttien teko-ohjeita ja paperiaskarteluprojekteja. Lehden joka numeron mukana tulee laadukas, vähintään viiden punnan arvoinen lahja.

Simply Cards & Papercraft on iso-britannialaisen Practical Publishing -kustantajan lippulaivalehti, jonka fokus on tarjoa inspiroivaa sisältöä sekä esitellä alan uusimmat trendit ja tuotteet. Se rohkasee lukijoita kokeilemaan uusia tekniikoita ja sisältää monenlaisia paperiaskarteluprojekteja.

Lehti on vakiinnuttanut paikkansa monien kokeneiden paperiaskartelijoiden suosikkilehtenä, mutta se tarjoaa paljon tekemistä kaikentasoisille käsityöihmisille. Joka numerossa esitellään aloittelijan, keskivaikeita ja vaativampia projekteja, sekä ekstravinkkejä ja ohjeita, joiden avulla lukijat voivat luoda mallit itse uudelleen.

Lehti rohkaisee lukijoita osallistumaan myös sen järjestämiin kilpailuihin, haasteisiin, gallerioihin ja lukijoiden kirjeisiin.

Simply Cards & Papercraft -lehden jokainen numero sisältää:

  • 100 sivua inspiroivia ideoita
  • Kuvitettuja ohjeita askel askeleelta, joilla hallitse kaikki tekniikat
  • Kuumia tuoteuutisia — pysy mukana kortinteon trendeissä!
  • Satumaisen ihana ILMAINEN lahja!

Lehti on tilattavissa vuoden tilausjaksossa määräaikaistilauksena, joka sisältää 13 numeroa. Se on myynnissä myös Lehtipisteissä.

Kenelle?

Paperiaskartelijoille

Ilmestyy

13 kertaa vuodessa

Julkaisija

Practical Publishing

Päätoimittaja

Amy Wanford

Irtonumero

12,40 € (Lehtipiste)

ISSN

1745-1221

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram