Regina Sensuelli

Kaipaatko jännitystä elämääsi, kihelmöivää tunnetta vatsanpohjalla, rakkautta ja erotiikkaa? Regina Sensuelli on Kolmiokirjan uutuuslehti, joka tarjoaa kiehtovaa ja viihdyttävää luettavaa aikuisille naisille.

Lehti sisältää rohkeita, rakkaudella ja erotiikalla ladattuja novelleja ja intohimoisia fantasiatarinoita. Tyylillä ja hyvällä maulla kirjoitetut tarinat herättävät lukijoissa takuulla vahvoja ja tulisia tunteita – seitsemän kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Regina Sensuelli on seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka on ilmestynyt vuodesta 2016 lähtien. Lehteä julkaisee oululainen Kolmiokirja.

Suorastaan huumaava lukuelämys sisältää rohkeita eroottisesti latautuneita novelleja ja kuumottavia fantasiatarinoita. Sukella erilaisten henkilöhahmojen ajatusmaailmaan ja kuumiin, mukaansa tempaaviin tarinoihin. Novellit ja tarinat käsittelevät monenlaisia aiheita, kuten seksifantasioita ja unelmia. Lisätunnelmaa luovat kauniit ja tyylikkäät kuvat.

Hyvällä tyylillä ja maulla kirjoitetut tarinat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi.

Kenelle?

Aikuisille naisille

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Eeva Vainikainen

Ensimmäinen numero

2016

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

2343-497X

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram