ImagineFX

Jos rakastat piirtämistä ja maalaamista, on ImagineFX lehti juuri sinulle!

Brittiläinen, kuukausittain ilmestyvä ImagineFX on täpötäynnä valikoituja ja syvällisiä workshoppeja maailman parhailta fantasia- ja science fiction -artisteilta, sekä gallerioita ja haastatteluja, yhteisöuutisia ja tuotearvosteluja.

Olitpa sitten ammattitaiteilija, opiskelija tai harrastelija, ImagineFX tarjoaa vertaansa vailla olevia vinkkejä maailmankuuluilta artisteilta, jotka tarjoavat juuri lukijoille suunnattuja syvällisiä digitaalisen ja perinteisen taiteen workshoppeja, vinkkejä ja tekniikoita. Se on ainoa lehti, joka on omistettu fantasian ja sci-fin digitaalitaiteille.

Joka numeron mukana myös ammattilaisten video-oppaita, workshop-tiedostoja, ilmaisia kuvia ja Photoshop-työkaluja, kuten siveltimiä ja tekstuureja. Näitä et saa mistään muusta lehdestä.

ImagineFX-lehti tilattavissa nyt myös Suomeen painettuna lehtenä kotiovelle kannettuna tai iOS- ja Android-laitteilla toimivana digilehtenä!

ImagineFX-lehden logo

ImagineFX on brittiläinen digitaalisen taiteen aikakauslehti, joka on ilmestynyt tammikuusta 2006 lähtien. Lehteä julkaisee Future plc ja sen toimitus sijaitsee Bathissa, Somersetissä. Lehti sisältää workshoppeja sekä taiteilijoiden haastatteluja science fiction, fantasian, mangan, animen, videopelien ja sarjakuvien maailmoista.

Kuukausittain ilmestyvän lehden pääpaino on jälkimmäisen puolen workshopeissa. Lehden tekijöihin lukeutuvat muun muassa Ryan Church, Jonny Duddle, Martin Bland ja Henning Ludvigsen. Lehden mukana tulee DVD, joka sisältää lehden tutoriaaleihin liittyvät workshop-tiedostot sekä lukijoiden taidetta, ohjelmistodemoja, ilmaisia fontteja, tekstuureja, kuvia ja Photoshop-työkaluja.

Joka kuukausi lehdessä haastatellaan alan johtavia taiteilijoita, kuten Alan Lee, Larry Elmore, Frank Frazetta ja Jim Burns. Rising Star -osiossa esitellään nousevia taiteilijoita. Lisäksi lehdessä on portfolioita ja 12-sivuinen osio lukijoiden töille.

ImagineFX -lehden tilaus on täydellinen kaikille, jotka ovat kiinnostuneet fantasia- ja science fiction -maailmojen digitaalitaiteista. Se on ainoa fantasia- ja scifitaiteille erikoistunut aikakauslehti, joka sisältää eklektisen sekoituksen maailman parhaiden artistien workshoppeja. Lisäksi siinä on yhteisön uutisia, ohjelmisto- ja laitteistoarvosteluja sekä uusimmat sci-fi- ja fantasiaelokuvat ja sarjakuvat.

Päätoimittajalta

"Yksinkertaisesti sanottuna, ImagineFX edustaa piirtämistä ja maalausta intohimoisesti harrastavaa maailmanlaajuista yhteisöä. Mikä tekee siitä erityisen, ovat eritasoiset artistit, jotka kokoontuvat yhteen jakaakseen intohimonsa. Taidealan ammattilaiset konseptikuvittajista taiteellisiin johtajiin ja opiskelijoista harrastelijoihin paljastavat, mikä heitä inspiroi ja perustelevat käyttämiään tekniikoita. Olemme intohimoisia mielikuvitustaiteen ystäviä sen kaikissa muodoissa. Maalaatpa sitten digitaalisesti tai perinteisesti, löydät lehdestä varmasti jotain inspiroivaa.

Teetämme kansitaiteen mittatilaustyönä maailman parhailla artisteilla, kuten Adam Hughes, Dan LuVisi ja Raymond Swanland. Tilaajana saat kansikuvat ilman tekstejä, jotta taide voi puhua puolestaan.

Jos haluat kehittää digitaalisia tai perinteisiä taitojasi, saada oivalluksia tai vain selailla parasta digitaalista taidetta ympäri maailmaa, ImagineFX-lehden tilaus on juuri sinulle!"

Claire Howlett, päätoimittaja

Saatavuus ja tilaaminen

Lehti on saatavilla irtonumerona hyvin varustelluista lehtipisteistä (hinta 13,10 €, 2017). Lehden voi tilata Suomeen kotiin kannettuna painettuna lehtenä, iOS- ja Android-laitteilla luettavana digilehtenä tai yhdistelmätilauksena, joka sisältää molemmat.

Näin tilaat lehden suoraan kustantajan verkkokaupasta:

  1. Siirry verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
  2. Valitse painettu, digilehti tai yhdistelmätilaus.
  3. Valitse toimitusalueeksi Eurooppa.
  4. Valitse neljästi vuodessa laskutettava jatkuva tilaus tai vuoden määräaikaistilaus.
  5. Siirry maksamaan tilauksesi.

Lehtitilauksen voi maksaa turvallisesti Visa- ja MasterCard-luottokorteilla sekä PayPalilla.

Painetut lehdet lähetetään Britanniasta. Saat tilausjakson ensimmäisen numeron tyypillisesti 7-21 päivän sisällä tilauksen tekemisestä lukien. Jatkossa lehdet tulevat perille keskimäärin 10-14 päivässä niiden ilmestymisestä kuljetuspalveluiden laadusta riippuen.

Huom! Syyskuusta 2012 lähtien digitaalinen versio on sisältänyt kaikki tarvittavat linkit video-oppaiden lataamiseen, Q&A-workshopien resursseihin sekä muihin lisäsisältöihin.

Katso myös:

Kenelle?

Piirustusta ja maalausta rakastaville sci-fin ja fantasian ystäville

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future plc

Päätoimittaja

Claire Howlett

Ensimmäinen numero

tammikuussa 2006

Levikki

15 845 (printti+digi, ABC 2013)

Irtonumero

13,10 € (Lehtipiste)

ISSN

1748-930X

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram