Pyssel

Pyssel on kuudesti vuodessa ilmestyvä ruotsinkielinen käsityölehti, joka on suunnattu lapsille ja lapsenmielisille aikuisille. Kaikille heille, jotka rakastavat tehdä käsillään.

Lehti on täynnä hauskoja ja inspiroivia käsityöideoita, askartelua, neulontaa, luonnonmateriaaleja, uudelleenkäyttöä, klassikoita ja trendejä. Siitä löytyy ideoita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin tekijöille. Löydä oikeat tekniikat ja inspiroidu lehden ideoista!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Pyssel on 6 kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen käsityölehti, jota julkaisee suomalainen Storia Kustannus Oy.

Käsityölehti sekä lapsille että aikuisille

Pyssel on lehti heille, jotka nauttivat käsitöistä. Se on suunnattu lapsille ja lapsenmielisille aikuisille, jotka rakastavat tehdä käsillään. Siitä löydät ideoita aloittelijoille, mutta myös hieman vaativampia projekteja. Löydä oikeat tekniikat ja inspiroidu Pysselin tarjoamista hauskoista ideoista ja pulmista.

Vietä vapaa-aikaa suosikkiharrastuksesi parissa. Käsitöitä, neulomista, luonnonmateriaaleja, uudelleenkäyttöä, perinteitä, trendejä ja paljon muuta!

Vuonna 2017 lehdestä ilmestyi seuraavat numerot:

  • JulPyssel
  • Höstpyssel
  • Sommarpyssel
  • Vårpyssel
  • Påskpyssel

Päätoimittajalta

"Käsillä tekeminen on monipuolista ja ihanaa, ja käsitöiden maailma on suuri ja inspiroiva. Siellä on lukemattomia menetelmiä, työtapoja ja materiaalivaihtoehtoja. Käsitöitä voi tehdä yksin tai sosiaalisesti osana isompaa ryhmää. Käsityöt sopivat kaikille iästä ja taidoista riippumatta. Käsityöt opettavat ja rentouttavat. Ne kehittävät useita taitoja. Ne tuovat iloa tylsään arkeen ja piristävät päivää. Nykyajan hektisessä elämäntyylissä käsityöt antavat mahdollisuuden keskittyä ja kerätä voimia jokapäiväiseen kiireeseen. Käsitöitä tehdessä luodaan jotain pysyvää ja kestävää, joka tuo iloa sekä tekijälle että saajalle.

Me uskomme, että Pyssel-lehti on osa tätä hienoa ilmiötä. Uskomme, että löydät lehdestä ideoita, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi ja taitoihisi. Mallimme inspiroivat ihan jokaista kokeilemaan ja tekemään, omaa mielikuvitustasi apuna käyttäen.

Nauti käsitöistä ja lopputuloksesta!"

Birgitta, Pyssel-lehden päätoimittaja

Kenelle?

Käsitöiden ystäville

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Storia Kustannus oy

Päätoimittaja

Birgitta

Ensimmäinen numero

-

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

80 % naislukijoita, 20 % mieslukijoita

Irtonumero

-

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram