Pyöräily+Triathlon

Pyöräily+Triathlon on värikäs ja vauhdikas pyöräily- ja triathlonharrastajille suunnattu aikakauslehti.

Lehden tärkeimpiä aihealueita ovat urheiluharjoittelu, henkilökuvat, tapahtumat sekä välineiden ja varusteiden esittelyt ja testit. Sen tehtävä on innostaa ja motivoida lukijoitaan. Lisäksi se sisältää tietoa alan tapahtumista.

Pyöräily+Triathlon-lehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Pyöräily+Triathlon on vauhdikas, nimensä mukaisesti pyöräilyn ja triathlonin harrastajien erikoislehti. Lehteä julkaisee Juoksija- ja Hiihto-lehtiä kustantava Kustannus Oy Juoksija.

Pyöräily+Triathlon -lehden tärkeimpiä aihealueita ovat pyöräilyn ja triathlonin harjoittelu, mielenkiintoiset henkilökuvat, tapahtumat sekä välineet ja varusteet. Monipuolinen lehti kertoo kaiken harjoittelusta, treenipaikoista sekä innostaa ja motivoi lukijoitaan harjoittelemaan.

Lehti esittelee pyöräuutuudet, osat, lisävarusteet, vaatteet, kengät ja kypärät sekä testaa välineet asiantuntemuksella. Lisäksi lehdessä on tietoa kuntoilutapahtumista, huollosta ja muista palveluista.

Katso myös lehden Facebook-sivut, jossa sillä on noin 2 500 seuraajaa.

Kenelle?

Pyöräilyn ja triathlonin harrastajille

Ilmestyy

5 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kustannus Oy Juoksija

Päätoimittaja

Ilkka Järvimäki

Ensimmäinen numero

2012

Levikki

10 000 (painos)

Irtonumero

8,40 € (Lehtipiste)

ISSN

2242-3125

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram