Hiihto

Hiihto on Suomen johtava hiihdon erikoislehti ja jokaisen tavoitteellisesti harjoittelevan hiihtoharrastajan henkilökohtainen valmentaja.

Hiihto-lehti tarjoaa asiantuntevaa ja käytännöllistä tietoa harjoittelusta ja valmennuksesta. Lehti sisältää valmiita harjoitusohjelmia, välinetestejä, hiihtokisoja, uutisia, henkilöhaastatteluja sekä parhaiden hiihtokohteiden esittelyjä.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä Sami Jauhojärvi ja muut huiput jakavat parhaat harjoitteluvinkkinsä. Katso myös muut urheilu- ja harrastelehtemme.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Hiihto-lehti on Suomen johtava hiihtoon erikoistunut aikakauslehti. Se on tavoitteellisesti harjoittelevien junioreiden, kuntoilijoiden ja kilpahiihtäjien henkilökohtainen valmentaja, joka tarjoaa asiantuntevaa, käytännönläheistä ja tuoretta tietoa harjoittelusta ja valmennuksesta. Samalla upeasti kuvitettu lehti nostaa esiin lajin hienoutta ja monipuolisuutta.

Maastohiihdon erikoislehden vakiosisältöä ovat käytännön harjoitteluohjelmat, välineet ja testit, pitkiin hiihtoihin valmistautumiset, henkilöhaastattelut ja hiihtokisojen tunnelmat. Hiihto-lehti kertoo hiihtouutiset tuoreeltaan, esittelee parhaat hiihtokohteet niin Suomessa kuin ulkomaillakin, unohtamattta myöskään tärkeitä lihashuoltoa ja kesäharjoittelua. Lisäksi lehdessä on sopivassa suhteessa tietoa terveydestä, ravitsemuksesta sekä ympärivuotisesta harjoittelusta.

Hiihto-lehdessä lajin parhaat asiantuntijat, kuten Sami Jauhojärvi, kertovat parhaat tekniikka- harjoitteluvinkkinsä. Lehti testaa ja vertailee kauden uutuustuotteet suksista monoihin, hanskoista hiihtoasuihin ja rullasuksiin. Hyödyllisillä vinkeillä teet oikeita hankintoja ja opit uutta muun muassa suksien voitelusta.

Hiihto-lehti on ilmestynyt vuodesta 2009 lähtien ja sitä kustantaa Kustannus Oy Juoksija, joka julkaisee myös Juoksija-lehteä (vuodesta 1971) ja Pyöräily+Triathlon-lehteä (vuodesta 2012).

Lehden verkkosivuilta löydät hiihtoalan uutisia, uutislinkkejä muualta sekä tietoa lehden edellisten numeroiden sisällöistä. Lehti on myös Facebookissa ja sillä on lähes 3 000 seuraajaa.

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kustannus Oy Juoksija

Päätoimittaja

Seppo Anttila

Ensimmäinen numero

2009

Levikki

8 016 (painos 12 000)

Irtonumero

8,40 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram