Practical Boat Owner

Time Inc:n julkaisema Practical Boat Owner on Britannian myydyin, luotetuin ja arvostetuin veneilylehti. Hyödyllistä tietoa sekä moottori- että purjeveneen omistajille tarjoava PBO auttaa saamaan kaiken irti veneilystä ja toimii samanmielisten vuorovaikutteisena foorumina.

Opi huoltamaan ja ylläpitämään venettäsi. Täynnä käytännöllistä tietoa veneen ostamisesta, muuntelusta, huollosta, korjauksesta ja entisöinnistä sekä varusteiden hankkimisesta aina uusimpiin elektronisiin laitteisiin.

Vuodesta 1967 ilmestynyt PBO on vakiinnuttanut paikkanasa maailman parhaana veneen ylläpito- ja korjausoppaiden sekä merimiestaitojen tarjoajana.

Practical Boat Owner -lehti tilattavissa nyt kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 13 numeroa täyttä asiaa veneilystä!

Practical Boat Owner -lehden logo

Practical Boat Owner (PBO) on brittiläinen aikakauslehti, joka käsittelee veneitä. Se ilmestyy 13 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Time Inc UK.

Lehti sisältää tietoa veneen huollosta ja korjauksesta leivän leipomisesta sprayhood-ikkunan vaihtamiseen. Lisäksi tuoreimmat uutiset maailmalta purjehduksesta ja moottoriveneistä.

Practical Boat Owner -lehti perustettiin vuonna 1967 ja sen ensimmäinen päätoimittaja oli Denny Desoutter. Vuonna 2002 päätoimittajaksi tuli Sarah Norbury, jonka tehtävässä korvasi nykyinen päätoimittaja David Pugh.

Lehti tuottaa myös merimiehille suunnattua almanakkaa ja merenkulkusanastoa, joita julkaisee Bloomberg.

Käytännön tietotaitoa

Practical Boat Owner on Britannian myydyin veneen omistajien lehti, joka tarjoaa käytännön tietotaitoa, miten saada enemmän irti veneestä.

Lehteä pidetään maailman parhaana veneen huolto- ja korjausvinkkejä sekä merimiestaitoja aloittelijoille että kokeneille veneilijöille tarjoavana julkaisuna.

Se tarjoaa luotettavia neuvoja ja tietoa veneilijöille, joita kirjoittavat kokeneet merenkulkualan toimittajat.

Practical Boat Owner lyhyesti

  • Ensimmäisen kerran vuonna 1967 ilmestynyt Practical Boat Owner tarjoaa veneen huolto- ja korjausvinkkejä sekä merimiestaitoja aloittelijoista konkareihin.
  • Se tarjoaa luotettavaa tietoa veneilijöille kokeneilta toimittajilta.
  • Lehden toimittajat ovat lukijoiden kaltaisia - he ostavat edullisen veneen, jota he kunnostavat vähitellen lehden ohjeiden avulla useiden vuosien ajan.
  • Levikki 29 078 (printti ja digitaalinen yhteensä, ABC 2013).
  • Lehden keskustelufoorumilla lähes miljoona viestiä yli 90 000 viestiketjussa.
  • Myynnissä hyvin varustelluissa Lehtipisteissä (9,30 euroa/numero) sekä tilattavissa vuoden määräaikaistilauksena.

Katso myös:

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. (UK) Ltd

Päätoimittaja

David Pugh

Ensimmäinen numero

1967

Levikki

29 078 (printti+digitaalinen, ABC 2013)

Irtonumero

9,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0032-6348

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram