Pilot

Pilot on Britannian myydyin yleisilmailun aikakauslehti. Sitä on julkaistu jo yli 50 vuotta ja se on voittanut enemmän palkintoja laadukkaasta ja luotettavasta journalismistaan kuin mikään toinen brittiläinen ilmailulehti.

Oletpa sitten lentokoneharrastaja, pilotti tai suunnittelet lentäjäksi alkamista, tämä on lehti juuri sinulle. Lehden joka numero on täynnä koelentoja, matkailuartikkeleja, uutisia, tekniikkaa ja paljon muuta, jotka inspiroivat, informoivat ja viihdyttävät, mukaan lukien sen upeat valokuvat.

Pilot-lehti tilattavissa nyt Suomeen kotiin kannettuna vuoden tilausjaksolla, joka sisältää 13 numeroa vain parasta asiaa ilmailusta!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Pilot-lehden logo

Pilot on kuukausittain ilmestyvä ilmailulehti ja Britannian suurin yleisilmailun aikakauslehti. Lehti perustettiin vuonna 1996, jolloin sitä julkaisi Lernhurst Publications. Nykyään lehteä julkaisee Archant Community Media ja sen toimitus sijaitsee Essexissä, Isossa-Britanniassa. Sen päätoimittajana on toiminut vuodesta 2011 lähtien Philip Whiteman, joka korvasi tehtävässä Nick Bloomin.

Lehti sisältää tyypillisesti ilmailuun liittyviä uutisia, useita koelentoja ja ostajan oppaita sekä erilliset osiot lentoaktiviteeteille, "seikkailulennoille", tekniikalle ja historiallisille lentokoneille.

Omien sanojensa mukaan Pilot on lehti, joka "mahdollistaa kommunikoinnin ilmailualan vaativimpien ammattilaisten kanssa". Lehden lukijankuntaan kuuluu lentämistä opiskelevia, vapaa-ajan pilotteja ja alan ammattilaisia.

"Yksityislentäminen on ihmeellisin vasta-aine jokapäiväiseen elämään – millä muulla areenalla sinulla olisi yhtä täydellinen hallinta omaan kohtaloosi, puhumattakaan näköaloista, jollaisia katsojat maan päällä voivat vain kuvitella."

-Philip Whiteman, päätoimittaja

Tilaaminen

Voit tilata Pilot-lehden Suomeen suoraan kotiisi kannettuna Archant Median verkkokaupasta.

Tilaa lehti näin:

  1. Klikkaa verkkokauppaan katso tarjous -linkistä
  2. Valitse toimitusalueeksi Eurooppa
  3. Valitse tilaatko lehden itselle vai lahjaksi ja siirrä se ostoskoriin
  4. Maksa tilaus Visa- tai MasterCard-luottokortilla tai PayPalilla.

Tilauksesi alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Ensimmäisen lehden saaminen voi kestää jopa 6 viikkoa (12 krt vuodessa ilmestyvät) tai 8 viikkoa (6 krt vuodessa ilmestyvät). Britannian ulkopuoliseen Eurooppaan toimitusaika voi olla 10 päivää pidempi. Mikäli tilaus sisältää tilaajalahjan, sen toimituksessa voi kestää jopa 28 päivää.

Lehtien toimitusaika riippuu toimituspalvelun tarjoajasta. Muualle Eurooppaan toimitusaika on normaalisti 5-10 työpäivää lehden ilmestymisestä.

Jos valitset Direct Debit -tilauksen, se uusitaan automaattisesti, ellet peruuta tilausta. Sinun tulee peruuttaa tilaus ennen seuraavan tilausjakson alkamista.

Pankki- ja luottokorteilla tehdyistä tilauksista lähetetään muistutusviesti ennen tilausjakson loppumista.

Digitaalinen tilaus

Digitaalinen tilaus on tarkka kopio painetusta lehdestä ja sisältää kaiken painetun numeron sisällön, mukaan lukien artikkelit ja mainokset. Digitaalisen lehden lukemista varten ei tarvita erillisiä ohjelmia, vaan ne toimivat suoraan internet-selaimessa. Koska digitaalinen lehti toimitetaan HTML5-muodossa, se toimii kaikilla laitteilla.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Nykyisille ja tuleville lentäjille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Archant Community Media Ltd

Päätoimittaja

Philip Whiteman

Ensimmäinen numero

1966

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram