Pilot

Pilot on Britannian myydyin yleisilmailun aikakauslehti. Sitä on julkaistu jo yli 50 vuotta ja se on voittanut enemmän palkintoja laadukkaasta ja luotettavasta journalismistaan kuin mikään toinen brittiläinen ilmailulehti.

Oletpa sitten lentokoneharrastaja, pilotti tai suunnittelet lentäjäksi alkamista, tämä on lehti juuri sinulle. Lehden joka numero on täynnä koelentoja, matkailuartikkeleja, uutisia, tekniikkaa ja paljon muuta, jotka inspiroivat, informoivat ja viihdyttävät, mukaan lukien sen upeat valokuvat.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Pilot-lehden logo

Pilot on kuukausittain ilmestyvä ilmailulehti ja Britannian suurin yleisilmailun aikakauslehti. Lehti perustettiin vuonna 1996, jolloin sitä julkaisi Lernhurst Publications. Nykyään lehteä julkaisee Archant Community Media ja sen toimitus sijaitsee Essexissä, Isossa-Britanniassa. Sen päätoimittajana on toiminut vuodesta 2011 lähtien Philip Whiteman, joka korvasi tehtävässä Nick Bloomin.

Lehti sisältää tyypillisesti ilmailuun liittyviä uutisia, useita koelentoja ja ostajan oppaita sekä erilliset osiot lentoaktiviteeteille, "seikkailulennoille", tekniikalle ja historiallisille lentokoneille.

Omien sanojensa mukaan Pilot on lehti, joka "mahdollistaa kommunikoinnin ilmailualan vaativimpien ammattilaisten kanssa". Lehden lukijankuntaan kuuluu lentämistä opiskelevia, vapaa-ajan pilotteja ja alan ammattilaisia.

"Yksityislentäminen on ihmeellisin vasta-aine jokapäiväiseen elämään – millä muulla areenalla sinulla olisi yhtä täydellinen hallinta omaan kohtaloosi, puhumattakaan näköaloista, jollaisia katsojat maan päällä voivat vain kuvitella."

-Philip Whiteman, päätoimittaja

Katso myös:

Kenelle?

Nykyisille ja tuleville lentäjille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Archant Community Media Ltd

Päätoimittaja

Philip Whiteman

Ensimmäinen numero

1966

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram