Photoshop Creative

Jos haluat tietää miten Photoshopia käytetään ja miten sillä luodaan hämmästyttäviä kuvia, on brittiläinen Photoshop Creative lehti juuri sinulle.

Lehden jokainen 116-sivuinen numero on täynnä käytännöllisiä neuvoja ja inspiroivia tutoriaaleja, joiden avulla teet kuvista juuri sellaisia kuin haluat.

Haluatko parannella digikuviasi? Joka numero sisältää kuvankäsittelyvinkkejä yksinkertaisista parannuksista vaativampiin tekniikoihin.

Tai haluatko käyttää luovuuttasi? Photoshop Creative tarjoaa runsaasti ideoita, joiden avulla muokkaat kuvista jotain ihmeellistä, kuten leikekirjan, kuvakollaasin tai -montaasin, tai digitaalista taidetta.

Opi käsittelemään kuvia ja käyttämään Photoshopin tekniikoita ja työkaluja, kuten siveltimiä, kynätyökalua, tasoja, maskeja, suodattimia ja sekoitustiloja. Unohtamatta myöskään typografiaa.

Joka kuukausi ilmestyvä Photoshop Creative -lehti nyt tilattavissa myös kaikilla laitteilla ja alustoilla toimivana digilehtenä!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Photoshop Creative Magazine logo

Photoshop Creative on brittiläinen aikakauslehti, joka on erikoistunut Adoben Photoshop-kuvankäsittelyohjelmaan. Lehti ilmestyy kuukausittain ja sitä julkaisee Imagine Publishing -kustannusyhtiö.

Maailman paras lehti Photoshopin oppimiselle ja inspiraatiolle

Photoshop Creativen brändi tarkoittaa luovuutta, inspiraatiota, selkeyttä ja tarkkuutta. Vuodesta 2005 lähtien se on ollut Photoshopin tuottajakuluttajien (engl. prosumer) ensimmäinen valinta mitä tulee syvällisiin, askel-askeleelta eteneviin Photoshop- ja Photoshop Elements -oppaisiin.

Maailmanlaajuiseksi brändiksi levinnyt Photoshop Creative tuottaa nykyään myös bookazineja, DVD:itä, e-kirjoja, verkkosivustoja ja mobiilisovelluksia.

Brändin arvot:

 • Helposti lähestyttäviä ja innostavia neuvoja Photoshopin käyttäjille
 • Aktiivinen ja luova yhteisö
 • Modernien Photoshop-asiantuntijoiden modernille yleisölle suunnittelema

Lehden lukijoita ovat:

 • Photoshop-harrastajat. Yhtenä Photoshop-yhteisön hubina, Photoshop Creative edistää ja jakaa maailman hienoimpia töitä sekä pitää harrastajat yhteydessä uusien ja tunnettujen artistien kanssa. Se ei vain opeta, vaan myös yhdistää.
 • Digitaaliset taiteilijat. Digitaalinen vallankumous toi mukanaan uudenlaisia taiteilijoita. Uusien taiteilijoiden vaikuttavana inspiraation lähteenä, Photoshop Creative toimii vallankumouksen keskiössä.
 • Photoshop-oppineet. Yhtä kattavan ohjelmiston kuin Photoshop oppiminen tarjoaa ainutlaatuisen haasteen, joka vaatii ainutlaatuisen ratkaisun. Photoshop Creative on myös digitaalista kuvankäsittelyä opiskelevien ensimmäinen valinta.
 • Opiskelijat. Kokeneiden ja uusien valokuvaajien käyttämä Photoshop Creative on nopea ja helppo reitti kuvankäsittelyn oppimiseen. Se auttaa muokkaamaan työuria ja kehittämään omaa CV:tä.

Lehden joka numerossa:

 • Kuvankäsittelyä. Perusretusoinnista monimutkaisempiin kuvaparannuksiin. Löydä, miten teet kuvistasi parempia askel-askeleelta etenevien Photoshop- ja Photoshop Elements -oppaiden avulla. Etsitpä sitten käytännöllisiä tai luovia temppuja.
 • Digitaalinen maalaaminen. Sinun ei tarvitse olla taiteilija maalataksesi digitaalisesti, ja Photoshop Creative todistaa sen. Seuraa yksinkertaisia oppaita ja voit pian tuottaa upeita teoksia Photoshopin siveltimillä – vaikka et olisi koskenutkaan oikeaan siveltimeen.
 • Kuvitus. Opi luonnostelun ja piirrustuksen taito voittamalla kynätyökalun pelko. Löydä parhaat keinot ja oikotiet huomiota herättävien kuvitusten luomiseen.
 • Kuvamanipulaatiot. Vie Photoshop-osaaminen seuraavalle tasolle ja opi luomaan loistavan surrealistisia taideteoksia. Seuraamalla oppaita harjoittelet kaikkien Photoshop-työkalujen ja -tekniikoiden käyttöä, ja opit soveltamaan niitä omiin mielikuvituksellisiin luomuksiin.
 • Typografia. Löydä parhaat vinkit ja ideat silmäänpistävien typografioiden luomiseen. Opi valitsemaan sopivimmat fontit, soveltamaan tekstuureja ja luomaan tehosteita, jotka saavat tekstin erottumaan.
 • Photoshopia aloittelijoille. Käy käsiksi Photoshop CC, CS ja Elementsin alkeisiin käyttöliittymästä hyödyllisiin näppäinoikoteihin, tasoihin, maskeihin, suodattimiin, sekoitustiloihin ja muihin. Yksinkertaisia harjoitusprojekteja, joiden avulla harjoittelet taitojasi.
Kenelle?

Photoshop-käyttäjille ja -asiantuntijoille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Imagine Publishing Ltd.

Päätoimittaja

Sarah Bankes

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

132 195

Lukijamäärä

376 457 (painettu ja digitaalinen)

Lukijaprofiili

60 % mieslukijoita, 40 % naislukijoita

Irtonumero

14,60 € (Lehtipiste)

ISSN

17477816

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram