PC för Alla

PC för Alla on Ruotsin suurin ja luetuin tietokonelehti, joka tarjoaa perusteellista IT-alan tietoa, uutisia, testejä, oppaita ja ostovinkkejä helpolla ja ymmärrettävällä tavalla.

Lehti testaa tietokoneet ja kaikki elektroniset laitteet digitaalisista kameroista näyttöihin. Se kertoo mitkä tuotteet ja palvelut ovat hyviä ja mitä puolestaan vältellä.

Erinomainen lehti kaikille innokkaille tietotekniikan ja teknologian harrastajille!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

PC för alla logo

PC för Alla (suom. "PC kaikille") on Ruotsin suurin ja luetuin tietokonelehti. Sitä julkaisee IDG, yhdysvaltalaisen International Data Group -kustantajan tytäryhtiö. Lehti on ollut olemassa nykyisessä muodossaan huhtikuusta 1997, jolloin PC Aktiv- ja Windows World -lehdet sulautettiin yhteen. PC Aktiv puolestaan syntyi aiemmin CDXpress-multimedialehden ja Attack-pelilehden fuusiossa.

PC för Alla ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sen painos on noin 63 000 per numero. Lehdellä on noin 200 000 lukijaa. Päätoimittaja oli vuoteen 2015 asti Fredrik Agrén, kunnes tehtävässä aloitti Mikael Lindqvist. Lehdellä oli aikaisemmin oma keskustelufoorumi, joka lakkautettiin 2010.

Lehden tavoitteena on olla Ruotsin suurin riippumaton ostoneuvoja ja IT-alan tietopankki, jossa kaikki tieto esitellään perusteellisesti, helposti ja ymmärrettävästi.

Se on suunnattu sekä kokeneille että kokemattomillekin tietokoneen käyttäjille. Lehti sisältää testejä, uutisartikkeleja, oppaita ja reportaaseja. Tuotetestit kattavat kaikki mahdolliset elektroniset laitteet, kuten digitaaliset kamerat, näytöt, tietokoneet ja muut.

Enemmän kuin tietokonelehti

Oletko utelias tyyppi, mutta et koskaan löydä tietoa uusimmista ja cooleimmista gadgeteista, tuotteista ja palveluista? PC för Alla -lehden toimitus työskentelee kellon ympäri seuraten tietotekniikka- ja elektroniikka-alojen uutisia poimiakseen lukijoilleen niistä kiinnostavimmat.

Lehti tarjoaa runsaasti testejä älykkäästi pakatussa ja julkaistussa muodossa, jotta löydät ostosuositukset mahdollisimman helposti ja nopeasti. Nyt voit tehdä fiksuja ostoksia ja valita parhaat palveluntarjoajat. Lisäksi se kertoo mitä tuotteita ja palveluja kannattaa välttää.

PC för Alla seuraa trendejä, testaa uusimmat tuotteet ja selittää, miten teknologiaa parhaiten käytetään konseptilla "IT-ostoa ennen, sen aikana ja jälkeen". Se ei ole vain uusia tuotteita esittelevä lehti, vaan sen suosio perustuu pitkältä analyyseihin, kolumneihin ja mielipiteisiin koskien kaikkea IT-alalla tapahtuvaa.

Meneekö hommat tietokoneiden kanssa metsään? Lehden keskustelupalstalla voit kysyä laitteistoosi liittyviä kysymyksiä ja saada nopeasti vastauksia asiantuntijoilta ja harrastajilta. Vaikka lehden pääpaino on PC-koneissa, se sisältää silloin tällöin asiaa myös Applen tuotteista.

PC för Alla on aikakauslehti heille, jotka ovat innokkaita tietotekniikan ja teknologian harrastajia.

Katso myös:

Kenelle?

Kaikentasoisille tietokoneharrastajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

IDG

Päätoimittaja

Mikael Lindkvist

Ensimmäinen numero

1995

Levikki

30 000 (painos), joista tilaajia noin 20 000

Lukijamäärä

200 000

Lukijaprofiili

77 % mieslukijoita, 23 % naislukijoita

Irtonumero

11,00 € (Lehtipiste)

ISSN

1402-6139

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram