National Geographic Ruotsi

National Geographic Sverige on tiedelehti, joka kirjoittaa inspiroidakseen lukijoitaan tarttumaan maailmaan, jossa elämme.

Tilaamalla lehden pääset käsiksi kaikkeen sen sisältöön: upeita valokuvia ja informatiivisia artikkeleja ihmisistä, luonnosta ja tutkimuksesta!

National Geographic -lehdellä on yli 50 miljoonaa lukijaa ympäri maailmaa ja National Geographic Sverige on Ruotsin johtava tiedelehti.

Katso alkuperäisen National Geographicin Yhdysvaltain painoksen tarjous tästä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

National Geographic on National Geographic Societyn julkaisema kuukausittain ilmestyvä englanninkielinen aikakauslehti, joka perustettiin 27. tammikuuta 1888 Yhdysvalloissa. Lehti perustettiin lisäämään ja levittämään kiinnostusta maantiedettä kohtaan.

Keltaisesta kehyksestään tunnistettava lehti on yksi maailman tunnetuimmista aikakauslehdistä ja se tunnetaan erityisesti sen korkealuokkaisesta kuvajournalismistaan. National Geographic on ollut värillinen aina 1900-luvun alkupuolelta lähtien, jolloin se oli hyvin epätavallista. Lehdessä on julkaistu viime aikoina useita ruotsalaisen Mattias Klumin valokuvia.

Yhdysvaltain painoksen lisäksi lehteä julkaistaan 37 maassa 31 kielellä ja sillä on maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa lukijaa. Ruotsinkielinen lehti National Geographic Sverige on ilmestynyt syyskuusta 2000 lähtien. Sitä julkaisee Bonnier Publications, jolla on lisenssi julkaista sitä ruotsin lisäksi suomeksi, tanskaksi ja norjaksi.

Suomenkielinen National Geographic -lehti lakkautettiin vuoden 2020 aikana.

Ainutlaatuisia matkoja ympäri maailmaa

Motollaan "inspiraatiota tarttua maailmaan" tarjoaa National Geographic lukijoilleen kuukausittain ainutlaatuisia matkoja ympäri maailmaa. Keltaisten kehysten lisäksi lehti tunnetaan upeista valokuvistaan ja reportaaseistaan, jotka käsittelevät ihmisiä, luontoa, tutkimusta, löytöretkiä ja historiaa.

Viimeisen 120 vuoden aikana National Geographic Society on rahoittanut yli 9 000 tiede-, koulutus- ja luonnonsuojeluprojektia sekä lukuisia tutkimusmatkoja, jotka ovat tuottaneet valtavan määrän uutta tietoa alalle. Tilaajana osallistut omalta osaltasi myös näiden julkisten projektien tukemiseen.

Lehden lisäksi National Geographic Society julkaisee karttoja ja karttakirjoja, kirjoja ja opetusmateriaaleja, videoita, DVD-julkaisuja, interaktiivista mediaa ja tv-ohjelmia, kuten National Geographic Channel -kanavaa.

Kenelle?

Maantieteestä kiinnostuneille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Publications International AS

Päätoimittaja

Karen Gunn

Ensimmäinen numero

syyskuussa 2000

Levikki

23 500 (TS 2015)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

72 % mieslukijoita, 28 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1502-3648

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram