N-Photo

N-Photo on kuukausittain ilmestyvä itsenäinen valokuvauslehti Nikon-valokuvaajille.

Joka kuukausi 132-sivuinen paketti ohjeita ja tekniikoita, joiden avulla otat loistavia kuvia ja muokkaat ne vielä paremmiksi. Huippuvalokuvaajien ja lukijoiden kuvia, ammattilaisten vinkkejä, haastatteluja ja mestarikursseja, kuvausvarusteiden arvosteluja ja paljon muuta, millä saat enemmän irti harrastuksestasi.

N-Photo tilattavissa nyt myös Suomeen painettuna lehtenä kotiin kannettuna tai digitaalisena versiona. Voit valita kestotilauksen tai vuoden määräaikaistilauksen.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

N-Photo. 100 % Nikon, 100 % independent.

N-Photo on brittiläinen, 13 kertaa vuodessa ilmestyvä itsenäinen valokuvauslehti, joka on suunnattu Nikon-valokuvaajille.

Lehti tarjoaa kuukausittain 132-sivuisen paketin askel askeleelta eteneviä Nikon-laitteille tarkoitettuja ohjeita, joiden avulla saat otettua parempia valokuvia Nikon-järjestelmäkamerallasi. Lehden kamerataito-osiossa näytetään, miten otat loistavia kuvia ja miten muokkaat ne vielä paremmiksi.

Huippukuvaajien ja muiden lukijoiden upeimmat kuvat inspiroivat valitsemaan hyviä kohteita ja etsimään uusia näkökulmia. Samalla opit perusteita Nikopedia-sivujen kautta – ammattilaisten vinkeillä, haastatteluilla ja mestarikursseilla. Lisäksi lehti sisältää syvällisiä Nikon-laitteiden kanssa yhteensopivien varusteiden arvosteluja.

Joka numeron mukana video-oppitunteja kameran hallintaan ja Photoshop-tekniikoita. Kaikki, mitä tarvitset saadaksesi enemmän irti harrastuksestasi!

Lehteä julkaisee brittiläinen, vuonna 1985 perustettu Future plc. Se julkaisee yli 50 aikakauslehteä useilta eri aloilta, kuten videopelit, teknologia, elokuvat, valokuvaus ja tieto. Yritys omistaa myös yhdysvaltalaisen Future US -kustantamon.

Lehti lyhyesti

 • Itsenäinen lehti Nikon-valokuvaajille.
 • Vuodessa ilmestyy 13 numeroa.
 • Tilattavissa painettuna lehtenä tai digitaalisena lehtenä.
 • Joka numero täynnä huippukuvaajien ja muiden lukijoiden inspiroivia valokuvia.
 • Ammattilaisten vinkkejä ja helposti seurattavia oppaita.
 • Uusia tekniikoita upeimpien valokuvien ottamiseen ja muokkaamiseen vieläkin paremmiksi.
 • Ainoa kameramanuaali, jonka tarvitset!

Päätoimittajalta

N-Photo on 100 % Nikonia ja 100 % itsenäinen julkaisu. Me suhtaudumme intohimoisesti valokuvaukseen ja haluamme auttaa sinua ottamaan parempia kuvia Nikon-järjestelmäkamerallasi sekä  valitsemaan parhaat objektiivit ja tarvikkeet, jotta voit viedä valokuvauksen uudelle tasolle. Tilaamalla N-Photon pääset jäseneksi Photo Clubiin, joka tarjoaa fantastisia etuja, mukaan lukien tarjouksia näyttelyihin ja ohjelmistoihin, sekä pääsyn jäsensivujen Nikon-vinkkeihin, video-oppaisiin, erikoistarjouksiin, Photoshop-lisäosiin, e-kirjoihin ja paljon muuhun.

Paul Grogan, päätoimittaja

Saatavuus ja tilaaminen

N-Photo -lehteä myydään irtonumerona hyvin varustelluissa Akateemisissa Kirjakaupoissa.

Lisäksi se on tilattavissa kustantajan verkkokaupasta painettuna tai digitaalisena versiona. Näin tilaat lehden itsellesi:

 1. Siirry kustantajan verkkokauppaan klikkaamalla katso tarjous -linkkiä.
 2. Valitse jäsenyys: printti, printti+digi tai VIP.
 3. Valitse toimitusalueeksi Eurooppa.
 4. Valitse jatkuva tilaus (continuous) tai vuoden määräaikaistilaus.
 5. Siirry maksamaan tilaus.

Voit maksaa tilauksesi Visa- ja MasterCard-luottokorteilla tai PayPalilla. Jatkuva tilaus jatkuu kunnes päätät sen ja se veloitetaan kortiltasi automaattisesti. Hintoihin sisältyy käsittely- ja toimituskulut.

Saat tilausjakson ensimmäisen numeron tyypillisesti 7-21 päivässä tilauksesta. Lehdet lähetetään Britanniasta ja toimitusaika on yleensä 10-14 päivää lehden ilmestymisestä.

Verkkokaupasta voi ostaa myös aiemmin ilmestyneitä numeroita.

Katso myös

Kenelle?

Nikon-valokuvaajille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future plc.

Päätoimittaja

Paul Grogan

Ensimmäinen numero

2011

Irtonumero

Akateemisissa Kirjakaupoissa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram