Muscle & Fitness

Muscle & Fitness -lehden britannialainen versio motivoi, inspiroi ja opastaa miehiä kaikilla kuntoilun osa-alueilla. Lehdessä alan parhaat asiantuntijat jakavat uusimman tiedon harjoittelusta, ravinnosta, välineistä ja teknologiasta, joiden avulla maksimoit treenauksen ja saavutat nopeammin oikeita tuloksia.

Muscle & Fitness on välttämätön harjoittelukaveri miehille, jotka haluavat viedä treenauksensa seuraavalle tasolle!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Muscle & Fitness -lehti on kehonrakennus- ja lifestylelehti miehille, jotka ovat omistautuneet hankkimaan lihaksia ja tulemaan entistä parempaan kuntoon. Jokaisesta lehden numerosta löydät parempia ja tehokkaampia harjoituksia, ravintovinkkejä, tietoa lisäravinteista sekä asiantuntijoiden ja kehonrakennuksen ammattilaisten vinkkejä. Tilaa Muscle & Fitness ja tee kehonrakennuskokemuksestasi entistä parempi jo tänään!

Harjoituksia

Jokainen Muscle & Fitness -lehden numero tarjoaa uusia harjoituksia ja rutiineja, joiden avulla viet harjoittelun kokonaan uudelle tasolle, etkä kyllästytä itseäsi salilla. Lehdessä on koko kehon kattavia harjoituksia sekä tiettyyn lihasryhmään keskittyviä harjoituksia, kuten vatsalihakset, kädet, selkä, rinta, jalat ja olkapäät. Onpa sinulla ongelmia sitten tietyn alueen kanssa tai haluat vain löytää uusia harjoituksia, löydät varmasti jotain hyödyllistä joka numerosta. Lehti sisältää myös vinkkejä oman harjoittelun tehokkuuden parantamiseen, jotta salilla käytetyllä ajalla on maksimaalinen vaikutus.

Ravinto ja lisäravinteet

Muscle & Fitness -lehden ravinto-osiosta löydät hyviä reseptejä, joista saat kaikki tarvitsemasi ravinteet täydentämään raskasta harjoittelua. Lehti sisältää loistavia vinkkejä, miten voit pudottaa painoa tai lisätä massaa, miten saat tarpeeksi proteiineja ja poistat tarpeettomat rasvat ruokavaliostasi. Lehti kertoo parhaat markkinoilla olevat lisäravinteet, joiden avulla saavutat tavoitteesi helpoimmalla. Haluatpa sitten kasvattaa lihaksiasi, tehostaa harjoitteluasi, toipua kilpailuista tai mikä tavoitteesi ikinä onkaan, saat parhaan tiedon ravitsemuksesta ja ravintolisistä tästä lehdestä.

Uutisia

Muscle & Fitness tarjoaa myös uutisia urheilijoista ja julkisuuden henkilöistä. Artikkeleissa he kertovat harjoittelustaan ja ruokavaliostaan. Joka numerossa on myös arvontoja ja tarjouksia. Saat lukea myös erilaisten harjoitusten arvosteluja sekä tietoa ravitsemukseen liittyvistä tuotteista, jotta teet aina varmasti fiksuja ostopäätöksiä, jotka edistävät tavoitteiden saavuttamista. Lehti vierailee myös kehonrakennustapahtumissa.

Lehdessä ovat esiintyneet monet näyttelijät, kehonrakentajat, urheilijat ja urheilupersoonat, kuten Arnold Schwarzenegger, 50 Cent, Evander Holyfield, Jean-Claude Van Damme, Muhammed Ali, Vince McMahon ja Triple-H.

Tilaa Muscle & Fitness -lehti nyt kampanjahintaan ja saavutat tavoitteesi nopeammin!

Muualla netissä

Lehden nettisivut osoitteessa muscleandfitness.com tavoittaa noin 6,6 miljoonaa uniikkia kävijää kuukaudessa. Sivuilta löytyy harjoituksia, rutiineja, vinkkejä ja harjoitusohjelmia, paljon ravintotietoa, kuten terveellisiä reseptejä ja valmiita ateriasuunnitelmia, sekä urheilijoiden ja julkkisten uutisia, haastatteluja, vinkkejä ja videoita – unohtamatta myöskään naiskauneutta. Sivuilta löytyy tietoa myös lehden edellisten numeroiden sisällöstä.

Katso lehden sivut myös sosiaalisissa medioissa:

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

American Media Inc.

Päätoimittaja

Shawn Perine

Ensimmäinen numero

Perustettu 1935, ensimmäinen numero 1936

Levikki

300 000

Lukijamäärä

6 181 000 (MRI Spring 2015)

Lukijaprofiili

81 % mieslukijoita, 19 % naislukijoita, lukijoiden keski-ikä 34,7 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0744-5105

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram