Mountain Biking UK

Jos elät maastopyöräilystä, on Mountain Biking UK täydellinen lehti juuri Sinulle!

Mountain Biking UK on Ison-Britannian myydyin pyöräilylehti, joka tiedottaa, innostaa ja viihdyttää muita pyöräilijöitä.

Jo ensimmäisestä numerostaan lähtien 1988 on lehti kulkenut omia reittejään yhdistämällä vertaansa vailla olevan tuotetestauksen helposti ymmärrettäviin ajovinkkeihin, huolto-ohjeisiin, inspiroiviin reittioppaisiin ja maailman parhaiden valokuvaajien upeimpiin kuviin.

Mountain Biking UK on tilattavissa Suomeen painettuna tai digitaalisena näköisversiona.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Mountain Biking UK: Brittiläinen maastopyöräilylehti

Mies maastopyöränsä päällä vuoristoisissa maisemissa.

Mountain Biking UK (usein lyhennettynä muotoon MBUK) on brittiläinen pyöräilylehti, jota julkaisee Immediate Media.

MBUK:n perusti vuonna 1988 Pacificon Ltd ja sen päätoimittajana toimi Tym Manley aina vuoteen 2009 asti. Vuonna 2010 lehti myytiin Future Publishing -kustantamolle, kunnes Future myi kaikki urheilu- ja käsityöjulkaisunsa Immediate Medialle vuonna 2014.

Lehden nykyinen päätoimittaja on Danny Walter ja siitä ilmestyy 13 numeroa vuodessa. Lehden mukana tulee usein pieniä lahjoja, kuten tarroja, käsineitä, sukkia ja DVD-levyjä.

MBUK kattaa kaikki maastopyöräilyn osa-alueet: reitit, alamäki, maasto, dirt, freeride ja 4X.

Lehdellä oli muiden sponsorien ohella oma ammattilaismaastopyöräilyjoukkue, joka osallistui UCI Mountain Bike World Cup -maastopyöräilysarjaan.

Kenelle?

Maastopyöräilyharrastajille

Ilmestyy

Kuukausittain, 12 numeroa vuodessa

Perustettu

1988

Julkaisija

Immediate Media

ISSN

0954-8696

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram