Marie Claire (US)

Marie Claire on naisten muotilehti, jossa on luonnetta ja olennaista sisältöä naisille, joilla on näkemystä, mielipiteitä ja hyvä huumorintaju. Se on enemmän kuin kauniit kasvot. Lehden jokainen numero tehdään seksikkäille, tyylikkäille ja itsevarmoille naisille, jotka eivät pelkää tehdä älykkyydestä osaa heidän vaatekaappiaan.

Marie Clairea julkaistaan 26 maassa ja sitä lukee yli 15 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Lehden perusti Jean Prouvost vuonna 1937, jonka tavoitteena oli tarjota naisille elämän realiteettejä yhdistettynä muotiin ja kauneuteen.

Yhdysvaltain Marie Claire tilattavissa kaikkialla mukana kulkevana kätevänä digilehtenä. Katso myös painettuna lehtenä tilattavissa oleva Marie Claire UK (Britannia).

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Marie Claire on kansainvälinen, kuukausittain ilmestyvä naistenlehti. Vuonna 1937 alunperin Ranskassa perustetusta lehdestä on nykyään useita painoksia monissa maissa ja monella eri kielellä. Yhdysvaltojen painos on keskittynyt naisiin ympäri maailmaa ja useisiin globaaleihin kysymyksiin. Marie Claire käsittelee myös terveyttä, kauneutta, muotia, uraa ja politiikkaa.

Marie Clairessa yhdistyvät ajatuksia herättävät ominaisuudet sekä erinomainen muoti ja kauneus tavalla, johon muut lehdet eivät pysty. Lehti inspiroi kaikkia naisia, jotka haluavat ajatella fiksusti ja näyttää häikäisevältä.

Jos asialla on naisille väliä, se on Marie Clairessa. Tämä tarkoittaa muotia, kauneutta, uravinkkejä, uskomattomien naisten henkilökuvia ja paljon muuta.

Lehden historiaa

Marie Claire -lehden perustivat Jean Prouvost ja Marcelle Auclair vuonna 1937. Vuonna 1976 Prouvost siirtyi eläkkeelle ja hänen tyttärensä Évelyne otti haltuunsa lehden. Hän yhdisti yrityksen L'Oréal Groupiin.

Yksi ensimmäisistä lehden kansainvälisistä painoksista oli sen saksalainen painos, joka perustettiin 1982. Yhdysvaltain painoksen aloitti newyorkilainen Hearst Corporation vuonna 1994. Hearstilla on sivukonttoreita Ranskassa, Italiassa ja useilla paikkakunnilla Yhdysvallossa. Esquire Networkin reality-tv-sarja Running in Heels seuraa kolmea New Yorkin toimituksessa työskentelevää harjoittelijaa.

Lehden englantilaista painosta Marie Claire UK:ta julkaisee Time Inc. UK. Lehden uutisia, catwalk-näytöksiä, kuvia, reportaaseja, muoti- ja kauneusjuttuja, horoskooppeja ja kilpailuja sisältävä verkkosivusto perustettiin vuonna 2006. Australiassa lehteä julkaisee Pacific Magazines.

Nykyään Marie Claire -lehteä julkaistaan 35 maassa viidellä eri mantereella, muun muassa Libanonissa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Japanissa.

Kenelle?

Älykkäille ja tyylikkäille naisille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Hearst Corporation

Päätoimittaja

Anne Fulenwider

Ensimmäinen numero

1937

Levikki

1 011 971 (AAM 2014)

Irtonumero

7,60 € (Lehtipiste)

ISSN

0025-3049

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram