Marie Claire (UK)

Marie Claire UK on kansainvälisen naisten muotilehden Britannian painos.

Britannian johtava muotibrändi, maailmanlaajuinen ikoni ja palkittu aikakauslehti on suunnattu naisille, jotka haluavat ajatella älykkäästi ja näyttää upealta. Se sisältää ajatuksia herättäviä aiheita maailmanlaajuisia kysymyksistä ja naisista ympäri maailmaa sekä erinomaista muotia, kauneutta ja terveyttä.

Joka kuukausi älykkäitä ja osuvia artikkeleja, julkkisten haastatteluja, innostavia ja käytännöllisiä kauneusniksejä, lifestylevinkkejä ja tosielämän tarinoita. Lisäksi lehdessä on muoti- ja kauneustuotteiden esittelyjä, erinomaisia terveysvinkkejä, ruokia ja reseptejä, elokuva-, musiikki- ja tv-arvosteluja sekä matkakertomuksia upeilla valokuvilla varustettuna.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Marie Claire on kansainvälinen aikakauslehti naisille. Sen perustivat Jean Provoust ja Marcelle Auclair. Lehti käsittelee naisia ympäri maailmaa, maailmanlaajuisia ongelmia, terveyttä, kauneutta ja muotia.

Ensimmäinen numero ilmestyi Ranskassa vuonna 1937, jonka jälkeen lehdestä on ilmestynyt useita kansainvälisiä painoksia eri kielillä. Yksi ensimmäisistä kansainvälisistä painoksista oli Saksan painos, joka aloitti 1982. Yhdysvaltain painoksen aloitti Hearst vuonna 1944. Britannian painos Marie Claire UK on osa Time Inciä.

Marie Clairen verkkosivusto perustettiin vuonna 2006 ja se käsittää päivittäiset uutiset, muotinäytökset, valokuvat ja reportaasit, muodin ja kauneuden, päivän ostosvinkit, päivittäiset horoskoopit ja kilpailuja. Sivusto välittää päivittäisiä muoti-, kauneus- ja lifestyleuutisia Yahoo!-portaalille.

Britannian johtava muotibrändi

Marie Claire UK on Britannian johtava muotibrändi, maailmanlaajuinen ikoni ja kiehtova media, jossa yhdistyvät ajatuksia herättävät artikkelit sekä erinomainen muoti ja kauneus. Se inspiroi naisia, jotka haluavat ajatella älykkäästi ja näyttää upealta.

Marie Claire UK on voittanut yli 50 palkintoa saaden tunnustusta ei pelkästään aikakauslehdestään, mutta myös muoti- ja kauneusalan toimijoilta sekä hyväntekeväisyysjärjestöltä, mukaan lukien neljä Amnesty Internationalin myöntämää palkintoa.

Lehti lyhyesti

 • Perustamisensa jälkeen vuonna 1988 Marie Claire UK on määritellyt uudelleen naisten markkinat ja tavoittaa nyt enemmän naisia, kuin mikään toinen brittiläinen muotilehtibrändi.
 • Lehti on voittanut yli 50 palkintoa ja saanut tunnustusta aikakauslehtien maailmassa sekä kauneus- ja muotialalla, mutta myös hyväntekeväisyysjärjestöiltä.
 • Lehden Prix d’Excellence de la Beauté -palkinnot jakavat tunnustusta kauneusalan huippuosaajille. Ne jakavat ainutlaatuinen tuomaripaneeli, joka koostuu Marie Claire UK:n kauneusjohtajista ympäri maailmaa.

Päätoimittajalta

"Marie Claire on ikoninen aikakauslehti naisille, jotka haluavat ajatella älykkäästi ja näyttää uskomattomalta. Se on määränpää, jossa yhdistyvät ajatusta herättävät sisällöt upaan muotiin. Joka numero on täynnä uusinta muotia ja kauneustrendejä sekä ajatuksia herättäviä artikkeleja. Tilaa nyt ja tiedät ensimmäisenä."

Trish Halpin, päätoimittaja

Saatavuus ja tilaaminen

Lehden Britannian painosta myydään irtonumerona hyvin varustelluissa lehtipisteissä (hinta 9,00 euroa/numero). Lisäksi se on tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna vuoden tai kahden vuoden määräaikaistilauksena. Vuodessa ilmestyy 12 numeroa. Lehden voi tilata myös digitaalisena versiona.

Näin tilaat lehden kotiisi:

 1. Klikkaa kustantajan sivuille katso tarjous -linkistä.
 2. Valitse delivery countryksi Suomi (Finland).
 3. Valitse painettu lehti (print) tai digitaalinen lehti (iPad+iPhone).
 4. Valitse koko standardi tai matkakoko.
 5. Valitse tuleeko lehti itselle vai lahjaksi.
 6. Valitse tilausjakson pituudeksi yksi tai kaksi vuotta.
 7. Lisää tuote koriin (add to basket).
 8. Siirryt ostoskoriin, jossa voit maksaa tilauksesi turvallisesti luottokortilla tai PayPalilla.

Maksutapoina käyvät Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit sekä PayPal. Hinnat sisältävät toimituskulut ja verot. Saat ensimmäinen numeron kahdeksan viikon kuluessa tilauksesta.

Lukeaksesi digilehteä asenna lehden nimellä löytyvä sovellus AppStoresta ja seuraa sovelluksen ohjeita.

Katso myös

Kenelle?

20-45 -vuotiaille naisille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. UK

Päätoimittaja

Trish Halpin

Ensimmäinen numero

1937

Levikki

227 729 (ABC 2013)

Lukijamäärä

677 000

Lukijaprofiili

Lukijoiden keski-ikä 35 vuotta

Irtonumero

9,00 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

0025-3049

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram