Lantmannen

Lantmannen on Ruotsin johtava maatalouslehti viljelijöille, jotka haluavat tehdä rahaa ja nauttia ammatistaan.

Lehti sisältää ajankohtaista tietoa maataloudesta, maataloustuotannosta ja -teknologiasta. Se kirjoittaa pienistä ja suurista investoinnista rakennuksiin, koneisiin, laitteisiin, tuotteisiin ja palveluihin, jotka johtavat parempaan talouteen ja työympäristöön.

Lehden aihealueita ovat yrityksen johtaminen, liiketoiminta, talous, teknologia, rakentaminen ja maanviljely. Se esittelee innovatiivisia maatalousyrityksiä ja tarjoaa uusimmat testit ja tutkimukset.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Lantmannen-logo

Lantmannen on ruotsalainen kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti maanviljelijöille, jotka haluavat tehdä rahaa ja olla tyytyväisiä ammatissaan. Lehti on perustettu vuonna 1970 ja sitä julkaisee LRF Media. Sen toimitus sijaitsee Tukholmassa ja päätoimittajana toimii Anna Nilsson.

Ruotsin johtava maatalouslehti

Lantmannen on johtava maatalouden, maataloustuotannon ja -teknologian ammattilehti, joka parantaa lukijoiden mahdollisuuksia arvioida toimintaansa omalla tilalla. Se kirjoittaa pienistä ja suurista investoinneista rakennuksiin, laitteisiin, tavaroihin ja palveluihin, jotka johtavat parempaan talouteen ja työympäristöön. Lehden syvälliset testit ja vertailut auttavat lukijoita säästämään rahaa.

Lehden pääaihealueita ovat yrityksen johtaminen, liiketoiminta, alan teknologia, rakentaminen, karjanhoidon tekniikka, maanviljely ja ihmissuhteet maatiloilla. Lehdestä luet koneista ja traktoreista, markkinoista ja alan ihmisistä. Siitä löydät aina tuoreimmat uutiset, kokeet ja tutkimukset sekä innovatiivisimmat maatalousyritykset.

Siinä missä muissa lehdissä raapaistaan pintaa, kaivautuu Lantmannen aiheisiin aina syvemmälle.

"Lantmannen on kaikkien maanviljelijöiden ammattilehti tuotantoalasta ja maasta riippumatta."

Anna Nilsson, päätoimittaja

Huom! Lehti on nyt luettavissa myös digitaalisessa PDF-muodossa. Voit lukea näköisversiota tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla myös silloin, kun internetiä ei ole tarjolla – kaikilla alustoilla.

Katso myös:

Kenelle?

Maanviljelijöille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

LRF Media AB

Päätoimittaja

Anna Nilsson

Ensimmäinen numero

1970

Lukijamäärä

30 000 (Orvesto 2015)

Lukijaprofiili

72 % mieslukijoita, 28 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1652-8506

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram