Land

Land on Ruotsin suurin viikkolehti ja ainoa lehti, joka keskittyy moderniin elämään suurkaupunkien ulkopuolella. Se on maaseudulla elävien suuri kohtauspaikka ja itsestään selvä valinta mediamelulle.

Land on lämmin ja innostava lehti kaikille, jotka rakastavat puutarhanhoitoa, ruoanlaittoa, nauttia luonnosta sekä perheen ja ystävien kanssa seurustelusta. Lue koskettavia elämäntarinoita ja saa terveysvinkkejä keholle ja mielelle. Käsityöt, antiikki ja maaseudun historia ovat pysyviä aiheita, kuten myös ristisanatehtävät ja sudokut.

Land antaa hyviä neuvoja jokapäiväiseen elämään yhdistäen työn ja huvin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Land on Ruotsin suurin viikkolehti, joka kantaa ensisijaisesti kantaa huolta kaikesta maalla elämiseen liittyvästä. Land on perhelehti, joka palvelee sekä naisia että miehiä. Sen aihealueita ovat koti ja puutarha, terveys ja lääketiede, eläimet ja luonto, metsästys ja kalastus, ruoka, matkailu, kulttuuri, tekniikka, moottori ja ihmiset. Sen levikki on 148 200, mikä tekee siitä yhden Ruotsin suurimmista aikakauslehdistä.

Land-lehden edeltäjiä olivat Jordbrukarnas Föreningsblad ja RLF-tidningen, joita julkaisi vuonna 1929 perustettu Riksförbundet Landsbygdens folk (RLF). Vuonna 1971 lehdet yhdistyivät kahdeksi uudeksi lehdeksi: Landiksi ja Land Lantbrukiksi.

Suuri ja lämmin koko perheen lehti

Land on viikkolehti, joka keskittyy positiiviseen ja tekee onnelliseksi. Se kirjoittaa elämän makuisista asioista sekä haastattelee tuttuja ja tuntemattomia ihmisiä ja kertoo heidän jännittäväviä elämäntarinoita.

Land on Ruotsin ainoa iso lehti, joka sopii niin naisille kuin miehillekin, lapsiperheille, aktiivisille eläkeläisille, luontoa rakastaville, puutarhaharrastajille ja autoilijoille. Metsästäjille, kodin omistajille ja intohimoisille viljelijöille. Innostuneille ruoanlaittajille, terveystietoisille kuntoilijoille ja lemmikinomistajille.

Se on innostava ja lämmin lehti maanläheisestä elämästä maalla. Lehti tarjoaa viikoittain mukaansatempaavaa luettavaa mielenkiintoisista ihmisistä ja liikuttavia elämäntarinoita. Käytännöllisestä lehdestä löydät vinkkejä puutarhaan, luontoa, hyvää ruokaa, antiikkia sekä asiaa talosta ja kodista. Terveyden ylläpitäminen ja elämästä nauttiminen ovat myös tärkeitä aiheita sekä autot ja matkailu.

Lyhyesti sanottuna, Land on Ruotsin ainoa suuri ja suosittu perhelehti – käytännöllinen ja innostava samaan aikaan!

Land on tilattavissa Suomeen puolen vuoden (24 numeroa) tai koko vuoden (48 numeroa) automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Huomaa, että ulkomaisilla lehdillä on hieman tavallista pidempi toimitusaika.

Lisätietoa lehdestä löydät esimerkiksi ruotsinkielisestä Wikipediasta.

Kenelle?

Maalla asuville tai siitä vielä haaveileville

Ilmestyy

48 numeroa vuodessa

Julkaisija

LRF Media AB

Päätoimittaja

Eva Källström

Ensimmäinen numero

1971

Levikki

148 200 (TS 2015)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

53 % naislukijoita, 47 % mieslukijoita, suurin lukijaryhmä 50-80 -vuotiaat.

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0023-7531

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram