Land Lantbruk

Land Lantbruk on Ruotsin suurin maa- ja metsätalouden ammattilehti lähes neljännesmiljoonalla lukijallaan.

Se on lehti heille, jotka omistavat tai hallitsevat maata tai metsää. Land Lantbruk tarjoaa lukijoilleen tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Land Lantbruk on ruotsalainen maa- ja metsätaloutta käsittelevä aikakauslehti. Lehden levikki on noin 112 000 kappaletta ja sillä on noin 238 000 lukijaa, mikä tekee siitä Ruotsin suurimman maa- ja metsätalouslehden. Lehti ilmestyy perjantaisin ja siinä käsitellään etupäässä maa- ja metsätalouteen, maaseutuun ja ympäristöön liittyviä kysymyksiä. Lehti koostuu kahdesta osasta: Land Lantbruk ja Skogsland.

Land Lantbruk on perustettu vuonna 1971 ja sitä julkaisee LRF Media. Lehden toimitus sijaitsee Tukholmassa, mutta sillä on myös paikallisia toimituksia ympäri maata.

Lehti löytyy myös netistä osoitteesta landlanttbruk.se, sekä sosiaalisesta mediasta.Huhtikuusta 2013 lähtien lehti on julkaissut Lantbrukspodden-podcastia, joka ilmestyy joka torstai.

Lehti heille, jotka omistavat maata ja metsää

Land Lantbruk tarjoaa tietoa, vinkkejä, neuvoja ja inspiraatiota heille, jotka omistavat tai hallitsevat maata tai metsää. Se on lehti, joka tuo viljelijöiden äänen kuuluville ja ottaa maaseudun asiat poliittiselle agendalleen. Land Lantbrukin yhteydessä ilmestyy viikoittain Skogsland-lehti, joka on erikoistunut metsätalouteen ja metsänhoitoon. Yhdessä Land Lantbruk ja Skogsland kattavat laajan kirjon kysymyksiä ja aktiviteetteja, jotka koskettavat Ruotsin maa- ja metsätalouden aloilla työskenteleviä.

Lehtien suuri lukijakunta – nyt jo 225 000 viikoittaista lukijaa (TNS-Sifo Orvesto Konsument, Näringsliv 2014) – tekee siitä Ruotsin suurimman "vihreän teollisuuden" aikakauslehden ja siksi tärkeän kanavan kaikille maaseudulla asuville.

Land Lantbruk -lehdestä löydät tuoreimmat uutiset vihreästä teollisuudesta sekä luet käytännöllisestä ongelmanratkaisusta, maataloussuunnittelusta, taloudesta, maanviljelystä, eläimistä ja koneista.

Lehti on tilattavissa Suomeen puolen vuoden (24 numeroa) tai koko vuoden (48 numeroa) automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Myös lahjatilaus!

Lähteenä käytetty mm. ruotsinkielistä Wikipediaa.

Kenelle?

Kaikille maaseudulla asuville

Ilmestyy

52/48 numeroa vuodessa

Julkaisija

LRF Media AB

Päätoimittaja

Lena Johansson

Ensimmäinen numero

1971

Levikki

100 600 (TS-upplaga)

Lukijamäärä

238 000

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram