Kungliga Magasinet

Kungliga Magasinet on ruotsalainen lehti, jonka mukana pääset osallistumaan kuningasperheen arkeen ja juhlaan. Pääset myös nauttimaan kauniista kuvista ja kiehtovista reportaaseista Kaarle Kustaasta, kuningatar Silviasta, kruununprinsessa Victoriasta, prinssi Danielista, Carl Philipistä ja Sofiasta sekä Madeleinesta ja Chrisistä. Unohtamatta myöskään Estelleä ja muita pieniä prinssejä ja prinsessoja.

Lehden joka numerossa ainutlaatuisia haastatteluja ja reportaaseja Euroopan ja maailman kuningasperheistä. Tilaa ja näet upeimmat salongit ja juhlat - häät, vauvat, kastajaiset ja muut juhlat, mutta myös tavallisia työpäiviä, matkoja ja edustusta. Lehti, jossa on vähän kaikkea: muotia, kauneutta, koruja, linnoja, kulttuuria ja historiaa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kungliga Magasinet – Lehti sinulle, joka rakastat kuninkaallisia

Kungliga Magasinet

Osallistu Ruotsin kuningasperheen arkeen ja juhlaan. Nauti kauniista kuvista ja upeista reportaaseista Kaarle XVI Kustaasta, kuningatar Silviasta, kruununprinsessa Victoriasta, prinssi Danielista ja Sofiasta sekä Madeleinesta ja Chrisistä – puhumattakaan Estellestä ja kaikista muista pienistä prinsseistä ja prinsessoista, sekä kaikesta mitä heidän elämässään tapahtuu.

Jokainen Kungliga Magasinetin numero sisältää ainutlaatuisia haastatteluja ja raportaaseja kuningasperheistä Euroopassa ja muualla maailmassa. Lehteen on kerätty kaikki, mitä sinun tulee tietää kuninkaallisten maailmasta: juhlat, häät, vauvat, kastajaiset ja muut seremoniat, mutta myös tavallisia työpäiviä, matkoja, edustuksia ja kokouksia.

Lehti on heille, jotka haluavat vähän kaikkea: muotia, kauneutta, koruja, jännittäviä linnamiljöitä, kulttuuria ja historiaa.

Kungliga Magasinet ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen Ruotsin kuninkallisen perheen elämään.

Lehden Facebook-sivuilta löydät lisätietoa lehdestä, toimituksellista sisältöä sekä uutisia ja valokuvia Ruotsin ja Euroopan kuninkallisista. Lehteä voi seurata myös Instagramissa.

Kenelle?

Kuninkaallisista kiinnostuneille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing

Päätoimittaja

Roger Lundgren

Ensimmäinen numero

2012

Levikki

-

Lukijamäärä

34 000 (Orvesto 2016)

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram