Kotimikro

Kotimikro on koko perheen tietotekninen aikakauslehti, joka kertoo tietotekniikasta helppotajuisesti, kiinnostavasti ja innostavalla otteella.

Lehti opastaa ja neuvoo kotikäyttäjiä vaihe vaiheelta hallitsemaan tietokoneidensa hyöty- ja viihdeominaisuuksia, sekä raportoi tietotekniikkaan liittyvät uutiset tuoreeltaan.

Kotimikrossa esitellään uudet tuotteet ja sen seikkaperäiset testit ja vertailut auttavat ostopäätösten tekemisessä.

Tilaajat saavat paljon lisäetuja, kuten kotisivutilan, varmuuskopiointipalvelun sekä pääsyn kaikkiin lehdessä julkaistuihin oppaisiin ja vertailuihin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Kotimikro (aiemmin Kompuutteri Kaikille) on Bonnier Publicationsin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa julkaisema tietotekniikan erikoistlehti. Se on ilmestynyt vuoden 1997 lopulta lähtien. Lehden levikki on 6 470 (LT 2014).

Selkeä ja helppolukuinen tietopaketti kotikäyttäjille

Koko perheen Kotimikro käsittelee tietokoneen käyttöä ja laitteistoja tavallisen käyttäjän näkökulmasta kiinnostavalla ja innostavalla otteella. Sen pääsisältöä ovat helppotajuiset oppaat, jotka auttavat hallitsemaan pc-laitteiston monipuolisia hyöty- ja viihdeominaisuuksia.

Uutissivut pitävät lukijat ajan tasalla tietotekniikan uutuuksista ja tapahtumista. Teemakokonaisuudet ja uutuustuotteiden esittelyt toimivat erinomaisena apuna kaikille käyttäjille. Tuotetestit ja vertailut antavat luotettavan kuvan tarjonnasta ja auttavat ostopäätöksissä.

Lehden sisältöä täydentää joka numeron mukana tuleva cd-levy, joka sisältää muun muassa tietoturvaohjelmia ja pelejä.

Kotimikro on käytännönläheinen hyötylehti, jonka avulla tietokone ja internet tulevat todellakin tutuiksi!

Lehden sisältöä ovat:

  • Testit ja vertailut
  • Tietokoneet
  • Ohjelmistot ja laitteistot
  • Oppaat
  • Internet
  • Uutuustuotteet
  • Uusi tekniikka

 

Nettisivut ja tilaajaedut

Kotimikron nettisivuilla julkaistaan uutisia ja oppaita, kuten miten vertailet hintoja netissä, tilaat tarvikkeita Kiinasta, varot haitta- ja kiristysohjelmia, nopeutat konettasi, jaat tiedoston ystävällesi ja paljon muuta. Lisäksi sivuilla on lukijakilpailuja, joista voi voittaa palkintoja.

Tilaajat saavat runsaasti ekstraetuja, kuten ilmaiset kotisivut ja käyttöoikeudet 4 gigatavun Keepit-varmuuskopiointipalveluun sekä kaikkiin lehdessä julkaistuihin oppaisiin ja testeihin, joissa on vertailtu muun muassa tietokoneet, ohjelmistot, pelit, näytöt, tulostimet, puhelimet ja kämmentietokoneet.

Osoitteenmuutokset, peruutukset ja muut tilausmuutokset tulee aina osoittaa Bonnier Publicationsin asiakaspalvelulle.

Kenelle?

Kaikille tietotekniikan käyttäjille

Ilmestyy

18 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Publications Oy

Päätoimittaja

Leif Jonasson

Ensimmäinen numero

1997

Levikki

6 470 (Levikintarkastus 2014)

Lukijamäärä

52 000

Lukijaprofiili

63 % miehiä, 37 % naisia

Irtonumero

9,45 € (Lehtipiste)

ISSN

1795-3138

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram