Koneurakointi

Koneurakointi on maanrakennus-, metsäkoneurakointi-, kiinteistöhuolto- ja maatalousaloilla toimiville yrittäjille ja ammattilaisille suunnattu ammattilehti, joka on jo parissa vuodessa vakiinnuttanut asemansa suomalaisen konealan keskiössä.

Se on korkealaatuinen ja asiapitoinen julkaisu, jota tehdään kentällä ja urakointikohteissa. Runsas kuvasisältö, haastattelut ja tapahtumia lähelle menevä, puolueeton kerronta on olennainen osa lehden sisältöä.

Koneurakointi-lehden sivuilta löydät ajankohtaiset uutiset, kone-esittelyt, tapahtumat sekä paljon hyötytietoa koneista, työmenetelmistä ja alan osaajista.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Koneurakointi lehden logo

Koneurakointi-lehden pääsisältöä ovat:

  • Kone-esittelyt. Käytännönläheistä tietoa koneista ja kalustosta.
  • Tapahtumat. Uutuudet ja kuulumiset alan tapahtumista tuoreeltaan.
  • Uutiset. Alan uutuustuotteet ja ajankohtaisuudet.
  • Yritysesittelyt. Maanrakennus- ja koneurakoinnin tekijät.

Vakiopalstoja ovat Uutiskynnys, Katsaus koneeseen, Tuttua Rautaa ja Konttorin puolelta.

Lehden kotimaisuusaste on Avainlipun arvoinen. Lisäksi sen painamisessa käytettävä paperi ja tuotantoprosessi ovat sertifioidusta ympäristöystävällisiä.

Koneurakointi on myynnissä R-kioskeilla, huoltoasemilla ja Lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa kotiin vuoden määräaikais- tai kestotilauksena (sis. 8 numeroa).

Lehden verkkosivuilta löydät koeajoja, artikkeleja ja uutisia maanrakennuksesta, maa- ja metsätaloudesta sekä muista läheltä liippaavista aihealueista. Lehti on myös Facebookissa.

Tilausmuutoksissa, kuten osoitteenmuutoksissa ja peruutuksissa ota yhteyttä Viipalemedian asiakaspalveluun.

Kenelle?

Alan ammattilaisille ja yrittäjille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Viipalemediat Oy

Päätoimittaja

Juha Pokki

Ensimmäinen numero

2015(?)

Levikki

10 000 (peruspainos 18 000 kpl)

Lukijamäärä

n. 50 000

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

8,50 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

2341-7463

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram