Kemia-Kemi

Kemia-Kemi on kotimainen kemien ja bioalan erikoislehti. Arvostettu ja yleistajuinen lehti on tärkeä tiedonlähde kaikille kemian alan ammattilaisille ja tarjoaa antoisaa luettavaa myös muille luonnontieteistä kiinnostuneille.

Kemia-Kemi seuraa kemian- ja prosessiteollisuuden, ympäristö- ja bioalan, nanoteknologian sekä tutkimuksen ja koulutuksen kehitystä. Lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa alan yrityksistä, tieteestä, opetuksesta ja kaupasta. Lehden keskeistä sisältöä ovat artikkelit, haastattelut, työpaikat, uutiset sekä Vihreät sivut. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Kemia-Kemi eli Kemia-lehti on kotimainen kemian ja bioalan yleistajuinen erikoislehti. Arvostettu ja monipuolinen lehti on tärkeä tiedonlähde alalla toimiville ja tarjoaa antoisaa luettavaa myös muille luonnontieteistä kiinnostuneille. Lehti on Suomalaisten Kemistien Seuran, Kemiallisteknillisen yhdistyksen ja Finska Kemistsamfundetin jäsenlehti.

Kemia-Kemi seuraa kemian- ja prosessiteollisuuden, ympäristö- ja bioalan, nanoteknologian sekä alan tutkimuksen ja koulutuksen kehitystä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa alan yrityksistä, tieteestä, opetuksesta ja kaupasta. Se uutisoi ajankohtaisesti ja kattavasti kemian- ja prosessioteollisuuden lisäksi myös bio-, lääke-, elintarvike-, muovi- ja teknokemian teollisuuden tapahtumia, ympäristönsuojelua ja alan kokonaisvaltaista kehitystä.

Lehden keskeistä sisältöä ovat toimituksen ja asiantuntijoiden kirjoittamat artikkelit, henkilöhaastattelut, työpaikkaesittelyt sekä uutisosasto, jossa esitellään alan kotimaiset ja ulkomaiset yritys- ja tutkimusuutiset, kokous- ja messutapahtumat, henkilöuutiset ja kirjauutuudet.

Kemia-Kemi -lehden pysyvänä liitteenä ilmestyy Vihreät sivut – kemian alan hankintahakemisto, josta löytyy helposti muun muassa yritysten yhteystiedot.

Painettu Kemia-Kemi -lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Sillä on yli 10 000 lukijaa ja uutiskirjeellä yli 4 000 lukijaa. Kemia-Kemi -lehden lukijat ovat kemian ja lähialojen ammattilaisia. Lukijatutkimuksen mukaan lukijat ovat tyytyväisiä lehden sisältöön, pitävät sitä kiinnostavana ja lukee jokaista lehteä vähintään puoli tuntia.

Kemia-Kemi-lehden julkaisija on Kempulssi Oy. Lehden taustayhteisöinä ovat Kemian Seura jäsenjärjestöineen ja Kemianteollisuus ry. Lehden nykyinen päätoimittaja on Leena Laitinen, joka palkittiin arvostetulla Kemian hyväksi -palkinnolla vuonna 2015. Hän on työssään pitänyt esillä kemian saavutuksia ja luonut positiivista imagoa alalle.

Lehden vuosikerta sisältää kahdeksan numeroa. Lehti on tilattavissa koko vuoden tilausjaksona joko määräaikaistilauksena tai kestona.

Kemia-Kemi-lehden verkkosivut löytyvät osoitteesta www.kemia-lehti.fi.

Sivuilta löytyy:

  • Vihreät sivut. Hae tietoa kemian alan yrityksistä, tuotteiden toimittajista ja tavaramerkkien edustajista.
  • Arkistot. Selaa Kemia-lehden sisällysluetteloita ja näytejuttuja vuodesta 2002 alkaen. Näköislehtien arkistossa kaikki Kemia-lehdet vuodesta 2008 alkaen ja uutiskirjearkistossa kaikki uutiskirjeet vuodesta 2007 alkaen.
  • Tilausasiat. Osoitteenmuutokset, peruutukset ja uutiskirjeen tilaus.
  • Ilmoittajille. Tietoa mainostajille.
Kenelle?

Kemian ja lähialojen ammattilaisille

Ilmestyy

8 kertaa vuodessa

Julkaisija

Kempulssi Oy

Päätoimittaja

Leena Laitinen

Levikki

5 200

Lukijamäärä

yli 10 000

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

0355-1628

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram