Karkkilan Tienoo

Karkkilan Tienoo on Karkkilan, Nummen ja Pusulan alueilla julkaistava sanomalehti, joka ilmestyy kaksi kertaa viikossa: tiistaina ja torstaina.

Kotoisen paikallislehden levikkialueella asuu noin 16 000 henkilöä, joiden uutistenvälitystehtävää lehti palvelee. Useaan otteeseen paikallislehtien laatukilpailuissa menestynyt Karkkilan Tienoo on lukijoilleen luotettu, läheinen ja lämmin kumppani, joka luetaan tarkoin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Karkkilan Tienoo

Karkkilan Tienoo on Karkkilan ja Nummi-Pusulan alueilla Uudellamaalla ilmestyvä paikallissanomalehti. Se on perustettu vuonna 1962, ja se ilmestyy kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin. Karkkilan Tienoota julkaisee Karprint Oy, ja sen toimitus sijaitsee Karkkilassa. Lehden päätoimittaja on Mari Ahola-Aalto.

Kotoinen paikallislehti

Karkkilan Tienoo on kotoinen paikallislehti, joka palvelee Karkkilan, Nummen ja Pusulan asukkaita. Julkaisija Karprintin paikallislehtiryhmä, johon kuuluvat myös muun muassa Luoteis-Uusimaa, Kallio-lehti, Lopen lehti, Munkin seutu ja Rööperin Lehti, rakentui aikanaan juuri Eero Aholan perustaman Karkkilan Tienoon ympärille.

Lehden levikkialueella asuu noin 16 000 ihmistä ja siihen kuuluvat Karkkila, Nummi ja Pusula. Karkkilan tienoo on paikallislehti, joka tukee tiedonvälitystehtävää ja talousalueensa yrityselämän perinteitä. Se on lukijoidensa luotettava ja läheinen kumppani.

Koska Karkkilan Tienoo on tilauspohjainen lehti, sen lukuarvo on korkea. Lehti, mikä tilataan, myös luetaan. Lehti on palkittu useampaan otteeseen myös Suomen paikallislehtien laatukilpailuissa.

Lehdellä on vankkoja perinteitä ja lukijat arvostavat sen sitoutumatonta linjaa. Jokainen lukija on tärkeä ja pienikin uutinen voi ylittää paikallislehdessä uutiskynnyksen. Se tekee Karkkilan Tienoosta lämpimän ja läheisen lehden!

5 syytä tilata Karkkilan Tienoo

  • Paikallisasioita sisältävä tilattu painettu lehti luetaan tarkkaan
  • Aktiivisille ja liikkuville lukijoille
  • Yritysten tärkeä ilmoitusväline
  • Kotiin kannettuna joka tiistai ja torstai
  • Toimituskulut sisältyvät hintaan

Lehti on tilattavissa kestotilauksena tai määräaikaistilauksena (myös lahjaksi) sekä myynnissä irtonumerona lehtipisteissä (1,30 €/numero, 2017).

Kenelle?

Karkkilan ja Nummi-Pusulan ihmisille

Ilmestyy

Tiistaisin ja torstaisin, 104 numeroa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Mari Ahola-Aalto

Ensimmäinen numero

1962

Irtonumero

1,30 € (Lehtipiste)

ISSN

1235-8223

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram