Luoteis-Uusimaa

Luoteis-Uusimaa on Vihdissä ilmestyvä kotoinen paikallislehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1952 lähtien.

Keskiviikkoisin ja perjantaisin ilmestyvä "Lutari" on Vihdin ainoa paikallislehti, joka tunnetaan perinteisesti uutistyöstään, keskustelua herättävistä jutuistaan ja omasta, selkeästä äänestään.

Tilaa Lutari nyt koko vuoden tilausjaksolla (104 numeroa) joko itselle tai lahjaksi – parhaaseen kampanjahintaan!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Luoteis-Uusimaa Vihdissä Uudellamaalla ilmestyvä paikallislehti, joka on lunastanut lupauksensa paikallisesta uutisoinnista jo vuodesta 1952 lähtien. Kaksi kertaa viikossa (keskiviikkona ja perjantaina) ilmestyvää lehteä julkaisee Karprint ja sen toimitus sijaitsee Huhmarissa. Lehden nykyinen päätoimittaja on Mari Ahola-Aalto.

Luoteis-Uusimaa -lehden logo

Kotoinen paikallislehti

Luoteis-Uusimaa on pian 30 000 asukkaan Vihdin ainoa paikallislehti, joka on saanut paljon myönteistä palautetta perinteisestä uutisoinnista, keskustelua herättävistä jutuistaan ja lehden selkeästä, omasta äänestään.

Paikallislehdellä on kattava tilaajapeitto ja sen lukuarvo on omaa luokkaansa, sillä se kiertää lukijalta toiselle ja siihen palataan useamman kerran. Vihtiläiset kutsuvat omaa lehteään Lutariksi.

Lutari on sisällöltään laadukas ja monipuolinen lehti, joka välittää ajankohtaiset paikallisuutiset ja kuulumiset sekä niiden taustat lukijoilleen. Lehden palstoilla käydään vilkasta keskustelua Vihdin alueen asioista.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Vihdin alueen ajankohtaisista asioista kiinnostuneille

Ilmestyy

keskiviikkoisin ja perjantaisin, 104 numeroa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Mari Ahola-Aalto

Ensimmäinen numero

1952

Irtonumero

1,50 € (Lehtipiste 2017)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram