Hyvä Puhtaus

Hyvä Puhtaus on 4 kertaa vuodessa ilmestyvä kodinhuollon ja -hoidon hyötylehti, joka tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja kodinhoitoon ja kodin viihtyvyyden parantamiseen.

Lehti tarjoaa hyötytietoa muun muassa pintamateriaalien hoitoon, välineisiin, tekstiileihin ja vaatteisiin, pesutiloihin ja muihin työtä helpottaviin ratkaisuihin. Lisäksi lehdessä on kodinkoneiden hoito-ohjeita, lajitteluohjeita ja tietoa alan palveluista.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Hyvä Puhtaus on kodinhuollon ja -hoidon erikoislehti, joka tarjoaa käytännöllisiä ja rahanarvoisia ratkaisuja kodin kunnossapitoon ja viihtyvyyteen.

Hyvä Puhtaus -lehti ilmestyy painettuna 4 kertaa vuodessa ja kerran digitaalisena. Lehteä julkaisee vuonna 1988 perustettu Puhtaustieto PT Oy ja sen päätoimittajana toimii Marjatta Lausjärvi. Yritys on erikoistunut puhtausalan ammattilehtien, julkaisujen ja kirjallisuuden tuottamiseen. Sen lehtiperheeseen kuuluvat Hyvä Puhtaus -lehden lisäksi siivousalan ammattilaisten Siivoustaito ja siivouspalvelujen ostajille suunnattu Puhtaustieto.

Miten ennaltaehkäiset likaa? Miten huolehdit puhtaasta sisäilmasta? Onko kotisi turvallinen? Miten voit säilyttää kotisi arvon? Hyvä Puhtaus -lehti antaa sinulle vastauksen kaikkiin tämänkaltaisiin kysymyksiin.

Hyvä Puhtaus on kodinhoidon hyötylehti, joka sisältää tietoa pintamateriaalien, tilojen ja kalusteiden hoidosta, välineistä, tekstiili- ja vaatehuollosta, pesutilojen pitämisestä viihtyisinä ja hyväkuntoisena sekä työtä helpottavista ratkaisuista. Lehti tarjoaa myös kodinkoneiden hoito- ja huolto-ohjeita, opastaa lajitteluun ja tietoa alan palveluista. Lisäksi lehti antaa hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi kodinkoneiden valintaan, pyykinpesuun ja kodin tuoksuihin. Lehti on tietysti mukana myös alan tapahtumissa ja messuilla.

Lehteä lukevat kodin omistajat, perheet, kotipalvelujen tarjoajat, kodinomaisten tilojen huollosta vastaavat ja monet muut. Lehti on oiva lahaidea myös kodistaan huolehtivalle.

Lehti on tilattavissa määräaikaisena tai kestona vuoden tilausjaksolla, joka sisältää neljä numeroa. Lisäksi lehdestä ilmestyy yksi diginumero.

 

Yrityksen nettisivuilta löydät lisätietoa lehdistä, puhtaustiedon tietopaketteja laitoskiinteistöihin ja koteihin, tietoa koulutuksista sekä palveluhaun, joka sisältää palveluntarjoajia ja tarvikkeita yritysten ja kotitalousten puhtausratkaisuihin.

Kenelle?

Kodin omistajille, perheille ja kotipalvelujen tarjoajille

Ilmestyy

5 numeroa vuodessa

Julkaisija

Puhtaustieto PT Oy

Päätoimittaja

Marjatta Lausjärvi

Ensimmäinen numero

2001

Levikki

10 000 (painos)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

1457-8956

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram