Horse & Hound

Britannian "ratsastusraamattu" Horse & Hound tarjoaa hevosharrastajille viikoittaiset uutiset ja tapahtumat sekä syvälliset raportaaseja ja eläinlääketieteen tuoreimman tiedot maailman parhailta asiantuntijoilta, toimittajilta ja kuvaajilta.

Joka viikko asiantuntijoiden vinkkejä harjoitteluun ja hevosten hoitoon sekä tietoa uusista hevostarvikkeista ja ravinnosta. Informoivaa ja viihdyttävää sisältöä, joka inspiroi lähtemään ulos ja kehittämään omia ratsastustaitoja kaikissa lajeissa kenttäratsastuksesta esteratsastukseen, kouluratsastuksesta näytöslajeihin ja poolosta metsästykseen.

Horse & Hound -lehti tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena (sis. 52 numeroa)!

Horse and Hound -lehden logo

Horse & Hound on Britannian vanhin viikoittain ilmestyvä hevoslehti. Sen ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1884. Lehti sisältää hevosalan uutisia, reportaaseja ratsastustapahtumista, eläinlääkärien neuvoja hevosten hoitoon sekä hevosten osto- ja myyntipalstan. Lehden tärkeimpiä aihealueita ovat kenttäratsastus ja -kilpailu, esteratsastus, kilparatsastus, näytökset, kuljetusajot, matkaratsastus ja ketun metsästys. Lehti sisältää kommentaareja monilta huippuratsastajilta ja -valmentajilta, kuten William Fox-Pitt, Mark Phillips, William Funnell ja Carl Hester. Sen nykyinen päätoimittaja on Sarah Jenkins, joka korvasi tehtävässä lehden ensimmäisten naispäätoimittaja Lucy Higginsonin heinäkuussa 2014.

Tärkeimpiä vuosittaisia Horse & Hound -lehden raportoimia hevosurheilutapahtumia ovat Burghley Horse Trials, Badminton Horse Trials, The Horse of the Year Show ja Olympia London International Horse Show.

Lehteä julkaisee Time Inc ja sen toimisto sijaitsee Farnboroughissa, Englannissa. Time Inc:n edeltäjä IPC Media julkaisi kolmea hevoslehteä: Horse & Hound, Eventing ja HORSE. Eventing-lehti yhdistettiin Horse & Houndin kanssa vuonna 2015. HORSE-lehti myytiin MyTimeMedialle keväällä 2013.

Lehden verkkosivut päivittyvät päivittäin ratsastusuutisilla ja raporteilla hevostapahtumista. Sivuilla on myös keskustelu, jossa harrastajat voivat jakaa kokemuksiaan toistensa kanssa sekä kysyä apua ongelmiinsa hevosten kanssa. Sivuilta löytyy myös isompia tapahtumia ja menestyneitä ratsastajia käsitteleviä mikrosivustoja sekä kuvagallerioita.

Monet muistavat Horse & Hound -lehden vuoden 1999 elokuvasta Notting Hill, jossa Hugh Grantin näyttelemä hahmo tekeytyy lehden toimittajaksi päästäkseen haastattelemaan Julia Robertsin näyttelemää toista päähenkilöä.

Britannian ratsastajien raamattu

Jo vuodesta 1884 lähtien, on Horse & Hound ollut luotettava uutisten, raportaasien ja viihteen lähde, tehden siitä olennaisen lehden kaikille ratsastuksen harrastajille. Se on Britannian ratsastajien raamattu ja ainoa viikoittain ilmestyvä hevoslehti.

Vertaansa vailla olevat, palkittujen journalistien raportaasit tapahtumista ruohonjuuritasolta alan huipulle, sekä tuoreimmat uutiset ja eläinlääketieteen tutkimukset maailman parhailta asiantuntijoilta tarjoavat todellakin jokaiselle jotakin.

Intohimoiset lukijat pääsevät osallistumaan lehden tekemiseen lukijoiden kirjeiden, lehden verkkosivujen foorumin, sosiaalisen median ja kokonaan lukijoille omistetun Reader's Issuen kautta.

Ilmestyminen ja saatavuus

Horse & Hound ilmestyy joka viikko eli 52 kertaa vuodessa. Uusin numero ehtii kauppoihin joka torstai. Lehti ei ole irtonumeromyynnissä Suomessa, mutta se on tilattavissa myös Suomeen vuoden määräaikaitilauksena. Tilaus on määräaikainen, joten se sopii erinomaisesti myös lahjaksi. Tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa, ellei sitä uusita. Huomaa, että ulkomaisilla lehdillä on hieman tavallista pidempi toimitusaika.

Katso myös

Kenelle?

Ratsastuksen harrastajille

Ilmestyy

52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc.

Päätoimittaja

Sarah Jenkins

Ensimmäinen numero

1884

Levikki

40 705 (ABC 2014)

Lukijamäärä

199 000 (NRS 2014-15)

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0018-5140

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram