Handguns

Handguns on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Yhdysvaltain ainoa käsiaseiden erikoislehti, joka korostaa käsiaseiden asianmukaista käyttöä itsepuolustuksessa sekä urheiluammunnassa ja -metsästyksessä. Oletpa kiinnostunut pistooleista tai revolvereista, Handguns on erinomainen valinta.

Lehdessä keskitytään ammuntaharrastukseen, urheilumetsästykseen ja ampumataitoon. Lisäksi lehdessä on tietoa ammuksista, koulutuksesta ja taktiikasta, aseiden ja varusteiden arvosteluja, testejä ja vertailuja, tietoja ajankohtaisista tapahtumista ja kilpailuista.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Handguns on yhdysvaltalainen käsiaseisiin erikoistunut aikakauslehti, jonka missio on korostaa käsiaseiden oikeanlaista käyttöä itsepuolustuksessa ja urheiluammunnassa. Se on erityisen suosittu lehti lainvalvontaviranomaisten ja itsepuolustuksesta kiinnostuneiden keskuudessa.

Lehti keskittyy ammuntaharrastukseen, urheilumetsästykseen ja ampumataidon tekniikoihin. Jos olet kiinnostunut käsiaseista, pelkästään niille omistettu Handguns on loistava lehtivalinta.

InterMedia Outdoorsin julkaisema lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa eli noin joka toinen kuukausi.

Handguns on lähteesi kaikkeen käsiaseihiin liittyvään tietoon

Oletpa kiinnostunut sitten pistooleista tai revolvereista, tämä lehti tarjoaa aseiden arvostelut, testit ja vertailut. Lisäksi lehdessä on tietoa ammuksista, taktiikasta ja koulutuksesta.

Jokainen lehden numero sisältää mielenkiintoisia juttuja vaihtelevista aiheista lainvalvonnasta historiaan ja käsiasemetsästykseen. Lisäksi lehdessä on esillä ajankohtaisia tapahtumia, USA:n pistooliammunnan olympiajoukkueen edesottamuksia, käsiasekilpailuja ja paljon muuta.

Vihjeitä ja vinkkejä tavallisten ammuntaongelmien ratkaisemiseen, tietoa varusteista ja jopa omien luotien valamisesta ovat vain maistiaisia artikkeleista, jotka odottavat lehden jokaisessa numerossa. Kaikki Handguns-lehdessä annettu informaatio esitetään vastuullisen aseenomistajan näkökulmasta.

Jos etsit informatiivista ja opettavaa erityisestä käsiaseita käsittelevää aselehteä, on Handguns erinomainen valinta. Tämä lehti on ihanteellinen intohimoisille aseenomistajille ja ammuntaharrastajille, jotka nauttivat aseita käsittelevien artikkelien lukemisesta.

Joitakin lehden palstoja:

  • Guns & Gear – uusia aseita ja varusteita
  • Ammo Shelf – ammussuositukset ja -arvostelut
  • Defensive Tactics – itsepuolustusvinkkejä ja -tekniikoita
  • The Well-Dressed Gun – lisävarusteet, kuten valot, tähtäimet ja kahvat
  • On Patrol – tietoa lainvalvontakysymyksistä
  • Firing Line Reports – tietoa uusista käsiaseista

Vuoden aikana voi ilmestyä yksi tai useampi erikoisnumero, jossa keskitytään johonkin aseaiheeseen pintaa syvemmältä, kuten uusiin ja tuleviin käsiaseihiin, asereplikoihin tai koteloihin sekä muihin aiheisiin liittyviin käsiaseiden turvallisuuteen, varusteisiin ja suorituskykyyn.

Handguns-lehti ei ole Suomessa irtonumeromyynnissä, mutta se on tilattavissa myös Suomeen vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää kuusi numeroa. Tilaus on määräaikainen, joten se päättyy automaattisesti ja sopii hyvin myös lahjaksi!

Lisätietoa lehdestä löytyy esimerkiksi sen verkkosivuilta, josta löytyy valikoituja asearvosteluja, artikkeleja itsepuolustuksesta, taktiikasta ja koulutuksesta, ammuksista ja varusteista, sekä verkkokauppa, josta voi ostaa lehden vanhoja numeroita ja DVD-levyjä. Lisäksi sivuilta löytyy aseaiheinen keskustelupalsta. Lehteä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Kenelle?

Käsiaseharrastajille

Ilmestyy

Joka toinen kuukausi (6 numeroa vuodessa)

Julkaisija

Outdoor Sportsman Group, Inc.

Päätoimittaja

Chris Agnes

Ensimmäinen numero

1987

Levikki

131 815

Lukijamäärä

834 043

Lukijaprofiili

85 % mieslukijoita, 15 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram