Guns & Ammo

Guns & Ammo on arvostettu yhdysvaltalainen aselehti, jonka asiantuntevat kirjoittajat tarjoavat metsästykseen, ampumaurheiluun, aseoikeuksiin ja aseiden historiaan liittyviä artikkeleja sekä aseiden ja asetarvikkeiden arvosteluja.

Kerran kuussa ilmestyvä lehti esittelee myös asekeräilijöitä ja asealan persoonia sekä haastattelee julkisuuden henkilöitä. Joka numerossa myös uusien tuotteiden kattavat arvostelut ja vertailut.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Guns & Ammo on aseisiin, metsästykseen, kilpa-ammuntaan ja muuhun ammuntaan liittyviin aktiviteetteihin erikoistunut yhdysvaltalainen aikakauslehti.

Guns & Ammo -lehti tarjoaa aseiden, ammusten, optiikan ja ammuntavarusteiden arvosteluja. Lehdessä käsitellään myös asekeräilijöitä, itsepuolustukseen liittyviä asioita ja ampuma-asepolitiikkaa. Lisäksi lehti sisältää historiallisia artikkeleja ja julkisuuden henkilöiden haastatteluja.

Joka numerossa myös muutamia artikkeleja, joissa käsitellään asealan ihmisiä sekä uusia tuotteita ja niiden teknistä kehitystä. Lehdellä on noin 5,8 miljoonaa lukijaa kuukausittain ja se ilmestyy kerran kuukaudessa.

Guns & Ammo on huomattavin, arvostetuin ja luetuin aselehti, joka kattaa koko aseiden, tarvikkeiden ja muun niihin liittyvän kirjon.

Guns & Ammo -lehden historiaa

Lehden on perustanut Robert E. Petersen vuonna 1958 ja siihen ovat kirjoittaneet monet tunnetut asealan asiantuntijat, kuten Craig Boddington, Jeff Cooper, P.O. Ackley, Bill Jordan, Elmer Keith ja Patrick Sweeney. National Rifle Association -järjestön entinen puheenjohtaja Charlton Heston kirjoitti lehteen aseoikeuksiin liittyvää kolumnia vuoteen 2007 asti.

Nykyään Guns & Ammo -lehti julkaisee kolumneja, joita kirjoittavat muiden muassa Eric R. Poole (pääkirjoitus), Garry James (Gun Room), Craig Boddington (Gun Notes), Patrick Sweeney (Handgunning), Chris Mudgett (Gun Tech), Tom Beckstrand (Rifles & Glass) sekä Kyle Lamb (Lock, Stock & Barrel).

Tietoa lehden kustantajasta

Lehteä kustantaa InterMedia Outdoors, joka on Pohjois-Amerikan johtava ulkolajijulkaisujen mediayhtiö. Yritys julkaisee useita korkeatasoisia kalastukseen, metsästykseen ja ammuntaan liittyviä aikakauslehtiä.

Lehden verkkosivuilta voit lukea ase- ja ammunta-alan uutisia, artikkeleja, arvosteluja, katsella videoita sekä keskustella muiden harrastajien kanssa keskustelupalstalla.

Kenelle?

Aseharrastajille ja metsästäjille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

KMV Outdoor Group / InterMedia Outdoors

Päätoimittaja

Eric R. Poole (vuodesta 2013 alkaen)

Ensimmäinen numero

1958

Levikki

378 000

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0017-5684

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram