GEO

GEO oli kansainvälinen reportaasilehti, joka tarjosi koukuttavan katsauksen kuvia ja tarinoita luonnosta, ympäristöstä, kansoista, kulttuureista ja tieteestä.

Lehden mielenkiintoiset artikkelit lennättivät lukijat nojatuolimatkoille ja jännittäviin seikkailuihin niin sademetsiin, etelänavalle kuin merten syvyyksiinkin.

Upeilla valokuvilla varustetut reportaasit auttoivat ymmärtämään, mitä ympäröivässä maailmassamme tapahtuu. Katsaukset tämän päivän ilmiöihin pitivät lukijat ajan hermolla 10 kertaa vuodessa.

Lehteä tekivät huippuluokan toimittajat ja kuvaajat ympäri maailmaa, jotka edustavat journalismin kansainvälistä huippuluokkaa.

Suomen GEO-lehden viimeinen numero ilmestyi 20.5.2020. Tutustu muihin tiedelehtiin!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

GEO-lehden logo

GEO on opettavainen aikakauslehti, joka ilmestyy noin 20 maassa ja useilla eri kielillä. Suomessa GEO-lehteä julkaisee Fokus Media ja se ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehti on tyyliltään samankaltainen kuin National Geographic. Sen pääsisältöä ovat luontoa, ihmisiä ja ilmiöitä käsittelevät laajat artikkelit ja tiedereportaasit sekä upeat kuvat. Lehden päätoimittaja on Katriina Palo-Närhinen.

GEO perustettiin Saksassa vuonna 1976 ja Suomessa lehti alkoi ilmestymään maaliskuussa 2008.

Heille, jotka haluavat tietää mitä maailmassa tapahtuu

GEO on reportaasilehti ihmisille, jotka haluavat tietää, mitä maailmassa tapahtuu. Asiantuntevalla otteella taustoitetut artikkelit ja huippuluokan valokuvat antavat uusia näkökulmia ajankohtaisiin asioihin ja ilmiöihin.

Lehden pääaiheita ovat luonto, kasvit ja eläimet, matkat, seikkailut, kansat ja kulttuurit sekä tieteen ja teknologian kehitys. Sen perusarvoja ovat vastuullisuus luontoa, toisia ihmisiä sekä muita maita ja kulttuureja kohtaan.

GEO on koukuttava katsaus kuvia ja tarinoita luonnosta, kansoista ja kulttuureista. Mielenkiintoiset artikkelit lennättävät lukijat nojatuolimatkoille tropiikkiin, etelänavalle kuin merten syvyyksiinkin.

Lehti vie mukanaan ainutlaatuisille tutkimusmatkoille ja auttaa ymmärtämään, mitä ympäröivässä maailmassamme tapahtuu. Sen katsaukset tämän päivän ilmiöihin pitävät lukijat ajan hermolla.

GEO on asiapitoinen lehti, mutta se pureutuu käsittelemiinsä aiheisiin kiinnostavasti ja viihdyttävästi, rohkeista ja tuoreista näkökulmista. Lehteä kirjoittavat huipputoimittajat ympäri maailmaa ja vahvasta kuvakerronnasta vastaavat kansainväliset huippukuvaajat.

Lehden tilaajana:

  • Pääset nojatuolimatkoille, joilla tutustut luontoon, ihmisiin ja ilmiöihin.
  • Pääset näkemään uskomattoman upeita valokuvia eri puolilta maailmaa.
  • Saat tuhdin lukuelämyksen luonnosta ja tieteestä 10 kertaa vuodessa.
  • Kansainvälinen menestyslehti suomalaisille räätälöitynä.
Ilmestyy

10 numeroa vuodessa, joista kaksi on kaksoisnumeroita.

Julkaisija

Fokus Media Finland Oy

Päätoimittaja

Katriina Palo-Närhinen

Ensimmäinen numero

Maaliskuussa 2008

Levikki

25 000 (painos)

Irtonumero

6,45 € (Lehtipiste)

ISSN

1797-3600

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram