France Magazine

Upeita maisemia, elinvoimaisia kaupunkeja ja viehättäviä kyliä – France Magazine on Ranskaa käsittelevä lehti, joka nostaa esiin maan parasta antia. Mukana inspiroivia artikkeleja viikonloppulomista, matkakohteista ja loma-ideoita, kiehtovia ruokia ja viinejä, sekä paljastavia juttuja Ranskan kulttuurista ja historiasta. Se on parasta heti paikan päällä olemisen jälkeen!

Kuukausittain ilmestyvässä lehdessä on lisäksi kieliosio ranskan kielen kehittämistä varten, kulttuuriosio kirja- ja elokuva-arvosteluille, sekä ranskalaisten ja Ranskaa rakastavien julkkisten haastatteluja. Stephen Clarken ja Carol Drinkwaterin kaltaisten kolumnistien johdolla tämä lehti on paras tapa hemmotella rakkautta Ranskaa kohtaan ja suunnitella seuraavaa matkaa vierailujen välillä.

Kokonaan englanninkielinen ja 12 kertaa vuodessa ilmestyvä France Magazine tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden tilausjaksolla!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Vuodesta 1990 lähtien on France Magazine ollut Britannian ja Pohjois-Amerikan myydyin Ranskaa käsittelevä aikakauslehti.

Sen maailmanlaajuinen rakkaussuhde Ranskaan ei näytä laantumisen merkkejä ja France Magazine onkin olennaista luettavaa kaikille ranskalaismieliselle. Sen jokainen numero korostaa Ranskan parasta antia inspiroivista matkailuartikkeleista kulttuuri- ja lifestyleaiheisiin.

Ranskalla on niin paljon tarjoattavanaan, ja France Magazine tarjoaa lukijoilleen laajan valikoiman asiantuntevia ja inspiroivia artikkeleja, joiden kautta lukijat voivat löytää pian itsensä pyöräilemästä Loiren varrella, nautiskelemasta kuplivaa Champagne-Ardennea tai imemässä kulttuuria maailman kulttuuripääkaupunki Pariisissa.

Informatiivisten matkajuttujen lisäksi lehti tarjoaa Ranskan parasta ruokaa ja viiniä, reseptejä ranskalaisten ruokien valmistamiseen sekä asiantuntijoiden viinisuosituksia, joiden avulla lukijat voivat maistella Ranskaa kotonaan. Lisäksi lehdessä on oivaltavia haastatteluja Brigitte Bardot'sta Audrey Tautou'hun ja Raymond Blancista Michel Roux'iin, kulttuuria ja historiaa.

Nelisivuisen kieliosion avulla lukijat voivat kehittää kielen osaamista.

France Magazinen sisältöä

  • Prêt à Partir – kaikki parhaat ideat seuraavan matkan suunnitteluun, matkailu-uutisia, tuotteita, festivaaleja ja tapahtumia.
  • Bon Appétit – syvällisiä artikkeleja ranskalaisista ruoista ja viineistä, tuoreinta tietoa gastronomian maailmasta, mukaan lukien kirjat, vempaimet, ruoanlaittokurssit, reseptit ja asiantuntijoiden viinisuositukset.
  • Language – nelisivuinen osio ranskan kielen opetteluun, tuotteita, tehtäviä ja hyödyllisiä harjoituksia.
  • La Culture – parhaan palat Ranskan kulttuurista elokuvista kirjoihin sekä ranskalaisten ja Ranskaa rakastavien tähtien kiehtovia Q&A-haastatteluja. Kolumneissa frankofiilit kertovat elämisestä ja työskentelystä osana ranskalaista kulttuuria.
  • Travel – Syvällisiä artikkeleja tietyistä paikoista korkealaatuisilla valokuvilla. Tietoa paikkoihin pääsemisestä, majoituksista, ruoista ja alueen aktiviteeteista. Karttoja, matkanjärjestäjiä ja aikatauluja.

Tietoa tilaamisesta

Tämä lehti tilataan suoraan kustantajalta (Archant Community Media). Maksutapoina verkkokaupassa käyvät Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, PayPal, Direct Debit ja JCB. Valitse toimitusalueeksi (delivery region) Europe ja siirry maksamaan klikkaamalla Buy now -nappia. Voit valita joko painetun lehden (print) tai digitaalisen lehden (digital). Myös lahjatilaus on mahdollinen.

Katso myös lehden viralliset sivut.

Kenelle?

Frankofiileille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Archant Community Media Ltd

Päätoimittaja

Carolyn Boyd

Ensimmäinen numero

1990

Lukijamäärä

110 000

Lukijaprofiili

keskimääräinen lukuaika 3 tuntia

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram