Flex Magazine

FLEX Magazine on suosituin ja arvovaltaisin kehonrakennuslehti! Se on suunnattu kaikille vakavasti otettaville kehonrakentajille, jotka haluavat tietää parhaat tavat lihasten kasvattamiseen ja symmetrian parantamiseen lajin parhaiden luomilla treeniohjelmilla.

Lehden joka numero sisältää helposti ymmärrettäviä artikkeleja ja kolumneja alan huipuilta: tehokas treenaus, tieteellinen ravitsemus, harjoitusrutiinit, palautusmisstrategiat, lihasten kasvun parantaminen, kilpailijaprofiileja sekä kattavia raportteja kilpailuista runsain valokuvin.

FLEX-lehti tilattavissa nyt digitaalisena lehtenä tai irtonumeroina.

Kuvaus

Flex on yhdysvaltalainen kehonrakennuslehti, jota julkaisee American Media. Lehden toimitus sijaitsee New Yorkissa.

Lehden perusti Joe Weider vuonna 1983. Ensimmäinen numero ilmestyi huhtikuussa 1983 ja sen kannessa Mr. Olympia -voittaja Chris Dickerson.

Sen paikallisia painoksia julkaistaan nykyään ympäri maailmaa. Eri maiden painokset sisältävät pääasiassa yhdysvaltain painoksen sisältöä ja paikallisia mainoksia. Flex on Muscle & Fitness -lehden kumppanijulkaisu.

Joe Weider's Flex Magazine

Huippukehonrakentajien uusinta tietoa

Flex tuo saatavillesi nopeasti ja tarkasti lajin parhaiden huipputiedon, joka auttaa sinua saavuttamaan lihastavoitteesi nopeinta mahdollista reittiä.

Flex on ainoa kehonrakennuslehti, jota myös lajin mestarit lukevat, koska he tietävät mitä he voivat oppia muilta kilpailijoilta. Monet huippukehonrakentajat pitävätkin lehteä kovan linjan kehonrakennuksen raamattuna. Tee samoin ja varmista suorin tie tähtiin kuukausittain!

Lehdessä opetetaan lajin huippujen uusimmat strategiat palkittuihin fysiikkoihin ja näytetään, miten treenausoppaat, tekniikat ja ravinto määrittelevät heidän lihasten koon. Siinä kerrotaan mitä ruokaa pitää syödä, jotta se toimii tehokkaimmin treenauksen ja palautumisen polttoaineena. Joka numerossa myös lihasten kasvua, terveyttä, kuntoilua ja kuntosalilaitteita koskevia artikkeleja sekä valtava määrä muuta kehonrakennukseen liittyvää tietoa.

Flexistä et löydä vanhojen uutisten toisintoja, ihmelääkkeitä tai nojatuoliasiantuntijoiden teorioita. Sen sijaan kuulet painavaa tietoa suoraan lajin parhailta – miten he harjoittelevat, mitä he syövät, miten he elävät. He puhuvat Flexille, koska he luottavat sen esittelevän osaamisensa luotettavasti kehonrakennusyhteisölleen.

Flex ei ole vain yksi uusi kehonrakennuslehti, se on "mestarien ääni!"

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteistä kautta maan (10,70 €/numero, 2016) sekä tilausmyynnissä digitaalisena näköisversiona tai irtonumeroina.

Lisätietoa lehdestä:

Lisätiedot

Kenelle?

Kehonrakentajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

American Media, Inc

Päätoimittaja

Peter McGough

Ensimmäinen numero

huhtikuussa 1983

Levikki

66 246 (AAM 2015)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

10,70 € (Lehtipiste)

ISSN

8750-8915

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram