Fiskefeber

Fiskefeber on ruotsalainen kalastuslehti, jota tehdään kalastajilta kalastajille. Se kertoo viimeisimmän tiedon kaikentyyppisestä kalastuksesta. Lehden kirjoittajat ovat itsekin intohimoisia urheilukalastajia ja heillä on laaja tietämys skandinaavisesta kalastuksesta – heittokalastuksesta, onkimisesta, uistelemisesta, troolauksesta ja perhokalastuksesta.

Uudet tekniikat ja varusteet, innovatiiviset kalastusmenetelmät, pyydykset, vonkaleet, seikkailut ja elämykset. Niin suolaisista kuin makeista vesistäkin.

Fiskefeber on ruotsinkielinen ja se ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Fiskefeber logo

Fiskefeber on ruotsalainen kalastuslehti heille, jotka rakastavat urheilukalastusta sekä makeissa että suolaisissa vesissä. Lehden joka numero tarjoaa uusia ja jännittäviä menetelmiä kalastustekniikoiden parantamiseen, ja pääset nauttimaan myös kiehtovista ja inspiroivista kalastusretkistä. Lyhyesti sanottuna: se on lehti, joka tartuttaa kalastuskuumeen!

Fiskefeber on aina halunnut olla Ruotsin suurin, mutta myös laadukkain kalastuslehti, mitä tulee teksteihin, kuviin ja muuhun sisältöön. Sen toimittajat ovat intohimoisia kalastajia, joilla on laaja kokemus skandinaavisesta kalastuksesta – heittokalastuksesta onkimiseen ja uistelemisesta merikalastukseen, vetokalastukseen ja perhokalastukseen.

Fiskefeberistä ilmestyy 7 numeroa vuodessa ja sen joka numerossa kerrotaan uusin tieto urheilukalastuksesta – uusista tekniikoista ja varusteista, innovatiivisista kalastustekniikoista, suursaaliista sekä jännittävistä kalastusrekistä.

Lehden toimitukseen kuuluvat päätoimittaja Fredrik Stjärnkvist sekä toimittajat Roger Thuring ja Ted Logardt, jotka tekevät parhaansa tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen kalastuslehden.

Samalla nimellä ilmestyy Ruotsin Kanal 5:llä kalastusohjelma, jossa Claes Claesson ystävineen vie katsojat urheilukalastuksen ytimeen ja antaa inspiraatiota kalastukseen.

Lehden verkkosivuilta osoitteesta fiskefeber.se löytyy tarjouksia, uutisia, blogeja, McRubber Cup, tietoa lehden viimeisimmästä numerosta sekä uutiskirje.

Lisätiedot

Kenelle?

Urheilukalastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Waterwolf Media AB

Päätoimittaja

Fredrik Stjärnkvist

Ensimmäinen numero

-

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

10,90 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram