Fiskefeber

Fiskefeber on ruotsalainen kalastuslehti, jota tehdään kalastajilta kalastajille. Lehti kertoo viimeisimmän tiedon kaikentyyppisestä kalastuksesta. Lehden kirjoittajat ovat itsekin intohimoisia urheilukalastajia ja heillä on laaja tietämys pohjoismaisesta kalastuksesta – niin heittokalastuksesta, onkimisesta, uistelemisesta, troolauksesta kuin perhokalastuksestakin.

Uudet tekniikat ja varusteet, innovatiiviset kalastusmenetelmät, pyydykset, vonkaleet, seikkailut ja elämykset. Niin suolaisista kuin makeista vesistäkin.

Vuoden 2019 alusta Fiskejournalen ja Fiskefeber päätyvät samaan veneeseen luodakseen Ruotsin terävimmän lehden urheilukalastuksen ystäville.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Fiskefeber logo

Fiskefeber on ruotsalainen kalastuslehti heille, jotka rakastavat urheilukalastusta makeissa tai suolaisissa vesissä. Lehden joka numero tarjoaa uusia ja jännittäviä menetelmiä kalastustekniikoiden parantamiseen, ja sen mukana pääset nauttimaan myös kiehtovista ja inspiroivista kalastusretkistä. Lyhyesti sanottuna: se on lehti, joka tartuttaa kalastuskuumeen!

Fiskefeber on aina halunnut olla Ruotsin suurin, mutta myös laadukkain kalastuslehti, mitä tulee teksteihin, kuviin ja muuhun sisältöön. Lehden toimittajat ovat intohimoisia kalastajia, joilla on laaja kokemus skandinaavisesta kalastuksesta – heittokalastuksesta onkimiseen ja uistelemisesta merikalastukseen, vetokalastukseen ja perhokalastukseen.

Fiskefeberistä ilmestyy 7 numeroa vuodessa ja sen joka numerossa kerrotaan uusin tieto urheilukalastuksesta – uusista tekniikoista ja varusteista, innovatiivisista kalastustekniikoista, suursaaliista sekä jännittävistä kalastusrekistä.

Lehden toimitukseen kuuluvat päätoimittaja Fredrik Stjärnkvist sekä toimittajat Roger Thuring ja Ted Logardt, jotka tekevät parhaansa tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen kalastuslehden.

Samalla nimellä ilmestyy Ruotsin Kanal 5:llä kalastusohjelma, jossa Claes Claesson ystävineen vie katsojat urheilukalastuksen ytimeen ja antaa inspiraatiota kalastukseen.

Fiskejournalen- ja Fiskefeber- lehtien fuusio

Vuonna 2018 ilmoitettiin, että Fiskejournalenin kustantaja Svenska Media Docu AB ostaa Waterwolf Media AB:lta Fiskefeber-lehden, mikä tarkoittaa, että Fiskefeber fuusioidaan Fiskejournaleniin ja Fiskefeber-lehti lakkautetaan.

Kustantaja Svenska Media Docu AB osti ensin Jaktmarker och Fiskevatten -lehden, sitten Jaktjournalenin, Allt om Flugfiskenin ja Fiskejournalenin. Vuodenvaihteessa 2019 sen omistukseen siirtyy myös vuonna 2000 perustettu Fiskefeber-lehti.

"Tarkoituksena on luoda maan terävin lehti kaikille urheilukalastuksen ystäville", sanoo Fiskejournalenin päätoimittaja Anders Holm.

Kenelle?

Urheilukalastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Waterwolf Media AB

Päätoimittaja

Fredrik Stjärnkvist

Ensimmäinen numero

-

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

10,90 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram