Fine Woodworking

Yli 40 vuoden ajan Fine Woodworking on tarjonnut luotettavinta ja korkealuokkaisinta tietoa kaikesta puutöihin liittyvästä. Siinä kokeneet ja arvostetut puutyöntekijät jakavat laajan tietämyksensä kaiken tasoisten tekijöiden kanssa aloittelijoista haastavampien projektien tekijöihin.

Fine Woodworking sisältää suunnitelmia, vinkkejä ja informaatiota, jonka avulla käsityöläiset voivat parantaa osaamistaan ja tavoittaa saavutuksen tunteen, jonka saa vain luomalla jotain hienoa omin käsin.

Lehti sisältää runsaasti how to -osioita perusteista turvallisuuteen sekä viimeistelystä erikoistaitoihin, ideoita ja vinkkejä verstaalle, työkalutietoa ja -vertailuja sekä paljon korkealaatuisia kuvia projektien kaikista vaiheista.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Fine Woodworking on puutöihin erikoistunut yhdysvaltalainen aikakauslehti, jota julkaisee Taunton Press. Lehti alkoi ilmestymään vuonna 1975.

Lehti keskittyy parhaisiin korkean tason puutyötekniikoihin. Tämän harrastelehden artikkelit sisältävät käytännön oppitunteja tekniikasta sekä puutavarateoriaa, viimeistelyä ja työkaluja sekä tietysti myös valmiiden töiden esittelyjä. Lehdessä korostetaan korkealaatuista työtä sen vaikeustasosta riippumatta. Lisäksi lehdessä on runsaasti projektiartikkeleja.

Lehden merkittävimpiin avustajiin lukeutuvat muiden muassa Tage Frid, R. Bruce Hoadley ja Richard Raffan.

Jo lehden ensimmäisistä numeroista lähtien lehden tilaajat ovat olleet innokkaita vanhojen numeroiden keräilijöitä. Kustantaja Taunton Press myös kannustaa keräilijöitä myymällä vanhoja numeroita verkkokaupassaan. Lehden vuosikertoja on myös koottu kirjamuotoon.

Fine Woodworking -lehden sisältöä

Fine Woodworking tarjoaa kaikille puutyöntekijöille ainutlaatuista inspiraatiota sekä tietoa, jonka avulla he voivat parantaa taitojaan, tarkkuuttaan ja tehokkuuttaan. Se on luotetuin resurssi puolueettomalle ja luotettavalla informaatiolle puutyöntekijöiden keskuudessa.

Lehti sopii erinomaisesti kaiken tasoisille puutyöläisille. Se on täynnä askel askeleelta eteneviä ohjeita sekä reaalimaailman tietoa mielekiintoisten projektien rakentamisesta. Pienistä puutöistä isompiin urakoihin sekä parhaiten ajan tasalla olevia neuvoja kokeneilta alan ammattilaisilta.

Fine Woodworking esittelee töitä ja tekniikoita puutyöntekijöiltä ympäri Yhdysvaltoja. Lehti on täynnä valokuvia, lähikuvia, kaaviokuvia ja suunnitelmia, joiden avulla voit jäljitellä projektin jokaista vaihetta ja luoda seuraavan taideteoksesi.

Lehden ammatikseen työskentelevät puusepät tarjoavat sisäpiirin näkemyksiä ja oikoteitä. Artikkelit on suunnattu harjoittamaan ja haastamaan taitavia puutyöntekijöitä sekä lisäämään aloittelijoiden taitoja ja osaamista. Tilaamalla lehden voit hankkia lisää puutyöosaamista sekä yllättää perheesi tai ystäväsi uusilla, upeilla puuluomuksilla. Saat asiantuntijatietoa, vinkkejä ja tekniikoita jokaisen projektin mukana, mutta myös rehellisiä ja realistisia tuote- ja työkaluarvosteluja, jotta tiedät mitä tarvikkeita kannattaa ostaa kovalla työllä ansaituilla rahoillasi.

Saatavuus ja tilaaminen

Fine Woodworking on saatavilla lehtipisteistä irtonumerona noin 12,30 euron hintaan sekä tilattavissa kotiin vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää seitsemän numeroa. Määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa, joten lehtitilaus sopii hyvin myös lahjaksi. Toimitus on ilmainen. Huomaa, että ulkomaisilla lehdillä on hieman tavallista pidempi toimitusaika.

Katso myös:

Kenelle?

Puutyöntekijöille ja puunjalostuksen ammattilaisille

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

Taunton Press

Päätoimittaja

Christina Glennon

Ensimmäinen numero

1975

Levikki

165 158

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

98 % mieslukijoita, 2 % naislukijoita

Irtonumero

12,30 € (Lehtipiste)

ISSN

0361-3453

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram