ELLE Decoration (UK)

ELLE Decoration on maailman johtava kodinlehti, tyylin aikakauslehti kotiisi, joka rohkaisee tekemään sisustusvalintoja; käyttämään värejä ja kalustamaan kodin omalla tyylilläsi.

Joka kuukausi se sisältää tarkoin valikoituja tuotteita huonekaluista valaistukseen ja tarvikkeisiin, kuten maaleihin, tapetteihin ja kankaisiin, joiden avulla teet parhaita mahdollisia valintoja. ELLE Decoration tekee työn, jotta sinun ei tarvitse. Se on lehti, jossa tyyli ja inspiraatio kohtaavat ideat ja tiedon.

ELLE Decoration UK tilattavissa nyt Suomeen joko itselle tai lahjaksi, kotiinkannettuna painettuna, digitaalisena lehtenä tai yhdistelmätilauksena!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

ELLE Decoration -lehden logo

ELLE Decoration on brittiläinen asumisen ja kodin tyylin aikakauslehti. Se esittelee maailman kauneimpia koteja ja tekee hyvästä designista kaikille saavutettavaa sekoittelemalla tyylejä, tuotteita ja hintaluokkia. Yhdistelemällä inspiraatiota, tietoa ja kodin elävöittämiseen tarvittavia ideoita, se on trendien, tyylin ja nykyaikaisen designin kunnioitettu auktoriteetti.

Lehti käsittää kaiken, mitä sisustuksesta tarvitsee tietää makuuhuoneista kylpyhuoneeseen. Se on hyödyllinen ja kaunis, täynnä loistavia ideoita ja inspiraatiota kotiisi.

Tilaa tyylin aikakauslehti Elle Decoration kotiisi

ELLE Decoration on 30 painoksellaan ja yli 8 miljoonalla maailmanlaajuisella lukijallaan maailman myydyin moderni sisustusaikakauslehti. Se on ainoa kansainvälinen sisustuslehti, jolla on muotitausta ja aidosti kansainvälinen näkökulma.

Se kannustaa rohkeisiin sisustusvalintoihin; käyttämään värejä ja kalustamaan koti omalla tavallasi. Joka kuukausi se sisältää huolellisesti kootun valikoiman huonekaluja, valaisimia ja tarvikkeita maaleista tapetteihin ja kankaisiin, joiden avulla teet parhaita mahdollisia valintoja. ELLE Decoration tekee työn puolestasi, jotta sinun ei tarvitse.

Haluttu ja hemmotteleva ELLE Decoration on Britannian tyylikkäin, hienostunein ja modernein kodinlehti. Se tarjoaa asiantuntijoiden sisustusneuvoja, luovia ideoita ja kauniita kuvia ympäri maailmaa. Se on lehti, joka vetoaa designtietoisiin kosmopoliitteihin, jotka ovat mukana luomassa uusia trendejä.

Elle Decoration -lehden saatavuus ja tilaaminen

Lehti on saatavilla irtonumerona hyvin varustetuista Lehtipisteistä kautta maan (9,40 euroa/numero, 2016) sekä tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää kaikki vuoden aikana ilmestyvät 12 numeroa.

Katso myös:

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Hearst Magazines UK

Päätoimittaja

Michelle Ogundehin

Ensimmäinen numero

1989

Levikki

66 978 (painettu + digitaalinen, ABC 2015)

Lukijamäärä

214 000

Lukijaprofiili

85 % naislukijoita, 15 % mieslukijoita

Irtonumero

9,40 € (Lehtipiste)

ISSN

0957-8943

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram