Donna Hay Magazine

Australialainen Donna Hay Magazine on herkullinen yhdistelmä ruokaa, tyyliä, yksinkertaisuutta ja täydellistä käytännöllisyyttä. Sen päätoimittaja on australialainen ruokastylisti ja kirjailija Donna Hay, jonka keittokirjoja on myyty yli 4,5 miljoonaa kappaletta.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän ruokalehden resepteissä hyödynnetään tuoreita kauden raaka-aineita. Ruokaohjeet ovat nykyaikaisia, nopeita, yksinkertaisia ja helposti seurattavia, sekä tietysti myös kauniisti esitettyjä.

Oletpa sitten aloitteleva ruoanlaittaja tai asiantunteva taitaja, saat varmasti inspiraatiota lehden joka numerosta – arkiruoasta erityisiin päiviin, uusimpia ruokatrendejä ja vinkkejä. Lehti sinulle, joka haluat uusia ideoita ja nautit ruoanlaitosta. Fast, fresh & simple.

Donna Hay Magazine tilattavissa nyt Suomeen kätevänä digilehtenä, jota voit lukea millä tahansa laitteella missä ikinä haluatkin!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Donna Hay Magazine

Donna Hay Magazine on kuudesti vuodessa ilmestyvä australialainen ruokalehti, joka on perustettu vuonna 2001. Lehden päätoimittajana toimii Donna Hay, australialainen ruokastylisti, kirjailija ja toimittaja, joka tunnetaan hänen kirjoittamistaan keittokirjoista.

Hayn yksinkertaisia ruokareseptejä ja hienoja ruokakuvia sisältävät kirjat ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 4,5 miljoonaa kappaletta, ja ne ovat voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja. Aiemmin Hay on toiminut Marie Clairen, The Agen ja The Sydney Morning Heraldin ruokatoimittajana. Hayllä on myös oma Fast, Fresh, Simple -tv-ohjelma ja hän on toiminut useita kertoja MasterChef Australian tuomarina.

Donna Hay Magazinella on Australiassa yli 630 000 lukijaa, tilaajia 82 maassa, ja se on Australian myydyin digitaalinen aikakauslehti. Vuonna 2015 Hay teki ensimmäisen kokeilunsa kasvavassa "luksus terveys" -maailmassa julkaisemalla Fresh + Light -erikoisnumeron. Se oli täynnä ravinteikkaita reseptejä, joissa käytettiin superfoodeja, kevyempiä ainesosia sekä tuoreita, korkealaatuisia tuotteita. Numeron tarkoitus oli innostaa ihmisiä tasapainoisempaan syömiseen.

Levikin noustua ja sekä lukijoilta että mainostajilta saadun palautteen ylitettyä kaikki odotukset, lehti alkoi ilmestymään neljännesvuosittain. Lisäksi Hayllä on suosittu ruokakolumni News Corpin sanomalehdissä ympäri Australiaa ja The New Zealand Heraldissa, joka tavoittaa yli neljä miljoonaa lukijaa viikoittain. Lisäksi hän osallistuu Britannian johtavan lifestyle-lehti Living etc:n tekemiseen ja hänellä on kolumni myös The Sunday Timesissa.

Kenelle?

Kaikille, jotka rakastavat ruoanlaittoa

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

News Life Media

Päätoimittaja

Donna Hay

Ensimmäinen numero

2001

Levikki

93 989 (ABC 2015)

Lukijamäärä

654 000 (ABC 2015)

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

8,40 € (Lehtipiste)

ISSN

1445-8616

Maa

Australia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram