Donna Hay Magazine on kuudesti vuodessa ilmestyvä australialainen ruokalehti, joka on perustettu vuonna 2001. Lehden päätoimittajana toimii Donna Hay, australialainen ruokastylisti, kirjailija ja toimittaja, joka tunnetaan hänen kirjoittamistaan keittokirjoista.
Hayn yksinkertaisia ruokareseptejä ja hienoja ruokakuvia sisältävät kirjat ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 4,5 miljoonaa kappaletta, ja ne ovat voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja. Aiemmin Hay on toiminut Marie Clairen, The Agen ja The Sydney Morning Heraldin ruokatoimittajana. Hayllä on myös oma Fast, Fresh, Simple -tv-ohjelma ja hän on toiminut useita kertoja MasterChef Australian tuomarina.
Donna Hay Magazinella on Australiassa yli 630 000 lukijaa, tilaajia 82 maassa, ja se on Australian myydyin digitaalinen aikakauslehti. Vuonna 2015 Hay teki ensimmäisen kokeilunsa kasvavassa "luksus terveys" -maailmassa julkaisemalla Fresh + Light -erikoisnumeron. Se oli täynnä ravinteikkaita reseptejä, joissa käytettiin superfoodeja, kevyempiä ainesosia sekä tuoreita, korkealaatuisia tuotteita. Numeron tarkoitus oli innostaa ihmisiä tasapainoisempaan syömiseen.
Levikin noustua ja sekä lukijoilta että mainostajilta saadun palautteen ylitettyä kaikki odotukset, lehti alkoi ilmestymään neljännesvuosittain. Lisäksi Hayllä on suosittu ruokakolumni News Corpin sanomalehdissä ympäri Australiaa ja The New Zealand Heraldissa, joka tavoittaa yli neljä miljoonaa lukijaa viikoittain. Lisäksi hän osallistuu Britannian johtavan lifestyle-lehti Living etc:n tekemiseen ja hänellä on kolumni myös The Sunday Timesissa.