Livingetc

Livingetc on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä, Britannian suurin sisustuslehti. Se on perustettu Lontoossa vuonna 1998.

Lehti esittelee kauniita koteja tekstein ja kuvin sekä antaa fiksuja sisustusvinkkejä ja neuvoja. Se on kattava paketti täynnä ideoita ja inspiraatiota.

Katso paras Livingetc-lehden tarjous alla olevasta linkistä ja tilaa Iso-Britannian myydyin sisustuslehti nyt kampanjahintaan!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Livingetc logo

Livingetc on Britannian myydyin sisustuslehti, jonka missio on inspiroida, valloittaa ja kiehtoa designtietoisia lukijoitaan. Sen jokainen numero sisältää kauniita kuvia nykyaikaisista kodeista, fiksuja sisustusvinkkejä, asiantuntijoiden neuvoja ja shoppailutietoa.

Lehti tarjoaa asunnonomistajille kattavan ja monipuolisen paketin täynnä ideoita ja inspiraatiota. Sisustusasioiden lisäksi lehden jokaisessa numerossa on sopivassa suhteessa muotia, lifestyleä ja viihdettä.

Livingetc on perustettu vuonna 1998 Lontoossa. Se on perustamisestaan lähtien tuonut modernin designin kaikkien sisustajien ulottuville ja kertonut miten nauttia modernista kodista.

Lehti ilmestyy kerran kuussa (12 numeroa vuodessa).

Julkkiskokki Jamie Oliver oli lehden varhaisia ruokatoimittajia ja hänen kaksi ensimmäistä kotiaan on myös kuvattu lehteen. Lehden nykyinen ruokatoimittaja on australialainen Donna Hay.

Katso lehti muualla verkossa:

Kenelle?

Modernille sisustajalle

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

IPC Media

Päätoimittaja

Suzanne Imre

Ensimmäinen numero

1998

Levikki

94 728 (ABC 2013)

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram