Computer Arts

Computer Arts on maailman johtava lehti digitaalisen taiteen luojille ja kuvittajille.

Lehden joka numerossa käytännön taitoja päivittäisten haasteiden ratkaisemiseen, parhaiden uusien töiden esittelyjä, asiantuntijoiden neuvoja ja haastatteluja, laitteistojen ja ohjelmistojen arvosteluja sekä uusimpia trendejä ja tekniikoita kaikkiin tietokonetaiteisiin, mukaan lukien graafinen suunnittelu, web-suunnittelu, 3D, kuvittaminen, typografia ja VFX. Sen oivallusten ja vinkkien avulla tulet paremmaksi suunnittelijaksi.

Computer Arts -lehti tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena (sis. 13 numeroa)!

Kuvaus

Computer Arts on brittiläinen kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka käsittelee tietokonetaiteita eli digitaalitaiteita. Sen aihealueita ovat graafinen suunnittelu, kuvitus, taide, web-suunnittelu, 3D, typografia, digitaalinen taide ja visuaaliset tehosteet (VFX). Lehteä julkaisee Future plc, jonka design-portfolio tavoittaa yli neljä miljoonaa luovan alan työntekijää kuukausittain.

Computer Arts yhdistää lukijat alaan, auttaa ratkaisemaan päivittäisiä suunnitteluhaasteita arvokkaiden oivallusten ja neuvojen avulla sekä pitää heidät ajan tasalla uusimmissa trendeissä, tyyleissä, tekniikoissa ja lähestymistavoissa, jotta he voivat tehdä parempaa työtä.

Lehti esittelee parhaita kuvituksia, graafisen- ja web-suunnittelun töitä ja typografiaa yhdessä mainostoimistojen ja digitaalisten taiteilijoiden kanssa. Työpajat auttavat luomaan ikonisia tuotemerkkejä, suunnittelemaan omia hahmoja, viemään työt mobiilialustoille sekä hallitsemaan kehittyneimmät tekniikat Photoshopissa, InDesignissa, Illustratorissa ja muissa Creative Suite -ohjelmistoissa.

Lehden joka numero tarjoaa käytännöllisiä taitoja, asiantuntijoiden neuvoja, design-alan johtohahmojen haastatteluja sekä laitteisto- ja ohjelmistoarvosteluja, joiden avulla tulet paremmaksi suunnittelijaksi.

Joka numerossa:

  • Syvällisiä trendianalyysejä, työtapoja ja liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä
  • Teräviä mielipiteitä design-maailman mielipidejohtajilta
  • Globaalin design-yhteisön parhaita uusia töitä
  • Vaikutusvaltaisten mainostoimistojen ja luovan alan yritysten profiileja
  • Pääsy huippuluokan design-oppaisiin

Computer Arts -lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan (11,70 €/numero) sekä tilattavissa vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 13 numeroa.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Graafisille suunnittelijoille, kuvittajille ja muille digitaalitaiteen tekijöille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future plc

Päätoimittaja

Nick Carson

Ensimmäinen numero

1995

Levikki

12 426 (ABC 2013)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

11,70 € (Lehtipiste)

ISSN

1360-5372

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram