Camera Natura

Camera Natura on korkealuokkainen pohjoismainen luontokuvaukseen erikoistunut valokuvauslehti. Siinä julkaistaan värien, muotojen, kuvausaiheen tai muun perusteella tavallisesta poikkeavia valokuvia.

Monimuotoinen ja erilaisia visuaalisia kokemuksia tarjoava lehti toimii yhteistyössä maailman johtavien luontokuvaajien kanssa. Valokuvien lisäksi se tarjoaa korkealuokkaisia artikkeleja ja hyvin kirjoitettuja tekstejä. Lehti vie lukijat mukanaan jännittäviin luontokuvauspaikkoihin; vuorille, autiomaahan, kesälaitumelle ja metsään. Luonto, eläimet, ympäristö, valokuvaus ja muut kuvataiteet – ne kaikki ovat Camera Naturassa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Camera Natura – luontokuvauksen erikoislehti

Camera Natura on ruotsalainen valokuvauslehti, joka on erikoistunut luontokuvaukseen. Pohjoismaisessa valokuvauslehdessä keskitytään erityisen korkealaatuiseen tekstiin ja kuviin. Sen tavoitteena on julkaista valokuvia, joissa on jotain tavallisesta poikkeavaa: värit, muodot tai aihe. Camera Natura toimii yhteistyössä niin pohjoismaisten kuin kansainvälistenkin johtavien luontokuvaajien kanssa, mikä takaa kuvien monimuotoisuuden ja erilaisia visuaalisia kokemuksia.

Yhdessä lehden lahjakkaiden työntekijöiden kanssa lukijat pääsevät vierailemaan jännittävissä paikoissa sekä lähellä että kaukana. Lehti vie lukijat ottamaan panoraamakuvia vuoristoon, leikittelemään varjojen kanssa autiomaahan, kuvaamaan kauniita kukkia kesälaitumelle tai vangitsemaan vanhan metsän mystiikkaa. Eläimet, luonto, valokuvaus, kuvataiteet, ympäristö ja ihmiset – niillä kaikilla on paikkansa Camera Naturan artikkeleissa.

Lehden visio on, että luontokuvaus toimii perustana myös monilla muilla alueilla, joissa ihmiset ja kulttuuri ovat keskeisessä roolissa. Camera Natura on jo vuosien ajan säilyttänyt korkean tasonsa mitä tulee valokuviin, tekstiin kuin myös lehden tekniseen tuotantoon.

Camera Natura -lehteä julkaisee pieni itsenäinen julkaisija, jolla on sama nimi kuin lehdellä. Lehti on saatavilla hyvin varustetuista myyntipisteistä kaikissa Pohjoismaissa. Voit tilata lehden myös kotiin kannettuna neljä kertaa vuodessa. Tilaus on määräaikainen, joten se sopii hyvin myös lahjaksi luontokuvauksesta kiinnostuneille.

Katso myös

Kenelle?

Luontokuvausta harrastaville

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Camera Natura Förlag AB

Päätoimittaja

Hans Mejdevi, Tore Hagman

Ensimmäinen numero

1990

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

77 % mieslukijoita, 23 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1101-1629

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram