Bygg & Teknik

Ruotsin vanhin rakennuslehti Bygg & Teknik välittää lukijoilleen tietoa rakennusalan kehityksestä.

Se on itsenäinen talotekniikan lehti, joka käsittelee rakennusalan tutkimus- ja kehitystoimintaa, esittelee uusia rakennusmenetelmiä ja materiaaleja sekä välittää alan tärkeimmät uutiset kahdeksan kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Bygg & Teknik on ruotsalainen rakennuslehti, joka on perustettu vuonna 1909. Alunperin kahdesti kuussa ilmestynyt lehti perustettiin nimellä Tidning för byggnadskonst. Nimi säilyi aina vuoteen 1966 asti, jolloin lehden nimi muutettiin muotoon Byggnadskonst. Nykyisen nimensä Bygg & Teknik lehti sai vuonna 1984.

Ensimmäinen päätoimittaja oli W. Hagqvist, joka vastasi lehden ilmestymisestä ensimmäisen puolen vuoden ajan. Syksyllä 1909 häntä seurasi J. F. Lindegren, josta tuli lehden päätoimittaja yli 20 vuodeksi – aina 1930-luvun alkuun saakka.

Bygg & Teknikillä on pitkät perinteet, mutta se on myös lehti, joka on ajoissa. Luotettava lehti, joka levittää ajankohtaista rakennustietoa alan ihmisille.

Kenelle Bygg & Teknik -lehti on suunnattu?

Bygg & Teknik välittää lukijoilleen tietoa rakennusalan kehityksestä. Sen lukijoita ovat rakennusalan lainsäätäjät, rakennuttajat, rakennusurakoitsijat ja kiinteistöjen omistajat. Sen tilaajiin lukeutuu myös teknisiä konsulttiyrityksiä, arkkitehtitoimistoja, isännöitsijöitä, vakuutusyhtiöitä, kouluja, kuntia ja valtion virastoja.

Se on lehti heille, jotka toimivat rakennusalalla ja ovat kiinnostuneita rakennustekniikasta ja -toiminnasta. Lehdellä on vuosien yhteistyö korkeakoulujen, toimialajärjestöjen, teknisten konsulttiyritysten ja vastaavien kanssa ympäri Ruotsia.

Lehden jokaisessa numerossa on erityinen teema, jonka aihealueisiin pureudutaan syvällisesti. Teemanumeroiden tekemiseen osallistuu kunkin alueen huippuasiantuntijoita.

Bygg & Teknik on itsenäinen talotekniikan lehti, joka käsittelee rakennusalan tutkimus- ja kehitystoimintaa, esittelee uusia rakennusmenetelmiä ja materiaaleja sekä uutisoi rakennusteollisuudessa tapahtuvista asioista.

Lisätietoa lehdestä:

Kenelle?

Rakennusalalla toimiville

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Bygg & teknik

Päätoimittaja

Maria Broberg

Ensimmäinen numero

1909

Levikki

6 800 (TS-upplaga 2015)

Lukijamäärä

määrittelemätön

Lukijaprofiili

86 % mieslukijoita, 14 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0281-658X

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram