Brigitte Woman

Brigitte Woman on saksalainen 40+ naistenlehti, joka ilmestyy kuukausittain. Se on suunnattu keski-ikäisille naisille, jotka suhtautuvat elämään rohkeasti, huumorilla, elämänkokemuksella ja itseluottamuksella. Lehden aihealueita ovat muun muassa muoti, kauneus, ruoka, talous, matkailu, ihmissuhteet ja perhe.

Se on lehti naisille, jotka ovat löytäneet itsensä ja ovat valmiita poikkeamaan tavanomaisesta tavoitellakseen unelmiaan. He osaavat nauttia elämästään ja ovat löytäneet ylellisyyden antaa omaa aikaa itselleen.

Saksankielinen Brigitte Woman tilattavissa nyt myös Suomeen kaikilla laitteilla ja alustoilla toimivana digilehtenä!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Brigitte Woman -lehden logo

Brigitte Woman on 40+ naisille suunnattu saksalainen kuukausittain ilmestyvä naistenlehti. Sitä julkaisee Gruner + Jahr.

Ensimmäistä kertaa lehti ilmestyi helmikuussa 2000 Brigitte Special -lehden erikoisnumerona. Vuosina 2001-2004 lehti ilmestyi neljä kertaa vuodessa, vuosina 2005-2006 kuusi kertaa ja lokakuusta 2006 lähtien kuukausittain.

Noin 329 167 kokonaislevikillään Brigitte Woman on yksi Saksan suurimmista naisten kuukausilehdistä. Lehden päätoimittaja on Karin Weber-Duve.

Lehti 40+ naisille

Brigitte Woman on suunnattu keskellä elämää oleville naisille. Rohkeudella, huumorilla, kokemuksella ja itseluottamuksella.

Mikä tekee yli nelikymppisistä erityisiä? He ovat löytäneet itsensä ja maailmansa. He ovat valmiita poikkeamaan tavanomaisesta tavoitellakseen unelmiaan. Koska jos ei nyt, niin milloin sitten?

Yli 40-vuotiaat naiset nauttivat elämästään. He saavat mielihyvää kauniista esineistä ja epätavallisista trendeistä. He ovat löytäneet ylellisyyden antaa aikaa itselleen. Ylellisyyden, jolla he hemmottelevat itseään ja johon heillä on varaa. Heillä on korkeat odotukset tiedon, palvelun, suunnittelun ja toimituksellisen sisällön suhteen. Siksi he valitsevat Brigitte Womanin.

Brigitte Woman -lehti lyhyesti:

  • Rohkeus, huumori, elämänkokemus ja itsetietoisuus. Nämä ominaisuudet ovat Brigitte Woman -lehden aiheiden inspiraationa.
  • Naisille, jotka ovat rakentaneet omanlaisensa tyylin. He ovat löytäneet hienouden olla kypsä nainen ja ovat valmiita poikkeamaan polulta tyydyttääkseen unelmansa ja kunnianhimonsa.
  • Monipuolinen, räätälöity toimituksellinen konsepti, joka kattaa aiheet, kuten muoti, kosmetiikka, moderni elämä, ruoka, talous, matkailu ja politiikka.
  • Lukijoilla on hienostunut maku; he nauttivat matkustelusta ja omien kiinnostuksen kohteiden tavoittelusta.
  • Lukijoilla on korkeat odotukset, jotka lehden toimitus pyrkii täyttämään joka kuukausi.

Katso myös lehden verkkosivut, josta löytyy muun muassa uutisia ja artikkeleja muodista, kauneudesta, terveydestä, rakkaudesta, perheestä ja asumisesta sekä herkullisia reseptejä ja horoskooppeja.

Lisätiedot

Kenelle?

40+ naisille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Gruner + Jahr GmbH & Co KG

Päätoimittaja

Karin Weber-Duve

Ensimmäinen numero

helmikuu 2000

Levikki

329 167 (IVW 2/16)

Lukijamäärä

810 000 (ma 2016/II)

Lukijaprofiili

96 % naislukijoita, 4 % mieslukijoita (AWA 2014)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnisä Suomessa

ISSN

0931-8763

Maa

Saksa

Kieli

saksa

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram