Birds & Blooms

Birds & Blooms on Pohjois-Amerikan suurin puutarha- ja lintulehti, joka inspiroi jo yli 5 miljoonaa ulkoilmaihmistä harjoittamaan intohimoista luontoharrastustaan omalla takapihallaan. Luovista tee itse -ideoista elinvoimaisen puutarhan istuttamiseen ja oman lintujen syöttölaitteen rakentamiseen. Lukijat jakavat parhaat vinkkinsä, tarinansa ja värikäät kuvansa muiden lintu- ja puutarhaharrastajien kanssa.

Lehdestä löydät häikäiseviä valokuvia, vinkkejä lintujen ja perhosten houkuttelemiseen, viherpeukaloiden salaisuuksia puutarhanhoitoon ja muita lukijoiden loistavia ideoita.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Birds & Blooms logo

Birds & Blooms on amerikkalainen kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka käsittelee takapihan kasveja, lintuja, perhosia ja muita luontokappaleita. Lehti on perustettu vuonna 1995 ja sen toimitus sijaitsee Wisconsinissa, Yhdysvalloissa. Sitä julkaisee Reiman Publications.

Suurin osa lehden artikkeleista ja valokuvista ovat lukijoiden lähettämiä, antaen lehdelle ei-tieteellisen lähestymistavan. Se tarjoaa monenlaista tietoa, kuten miten houkutella lintuja ja muita eläimiä takapihalle, sekä paljon muuta ulkoilmaihmisiä, amatöörilintutieteilijöitä ja perhosten keräilijöitä kiinnostavia aiheita. Lehti on suunnattu erityisesti kahdelle harrastajaryhmälle: puutarhanhoidosta ja lintujen tarkkailusta kiinnostuneille.

Toukokuussa 2005 Birds & Blooms alkoi julkaisemaan kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää Birds & Blooms Extra -lehteä, joka ilmestyy vuorokuukausin sisarlehtensä kanssa.

Lehden joka numero sisältää:

  • Hämmästyttäviä valokuvia. Nauti 100 % loistokkaista lähikuvista linnuista, upeita kukista ja häikäisevistä perhosista.
  • Testattuja puutarhavinkkejä. Lue, miten suunnittelet, istutat ja ylläpidät rehevää puutarhaa kaltaistesi innokkaiden puutarhurien idioottivarmoilla vinkeillä.
  • Helppoa lintubongausta. Löydä yksinkertaisia niksejä, joilla houkuttelet enemmän lintuja ja luot takapihastasi lintujen keitaan.
  • Rahaa säästäviä vinkkejä. Käytännöllisiä ja edullisia ideoita, joilla parannat ja yksilöllistät puutarhaasi.

Lehden verkkosivuilta löydät tietoa lintujen ja perhosten bongailusta ja houkuttelusta, tietoa eri lintulajeista, puutarhavinkkejä ja tee itse -ohjeita ja toimituksen blogin. Sivuilta voit myös ladata ilmaisia taustakuvia, kuunnella lintujen ääniä sekä esittää toimitukselle kysymyksiä linnuista, puutarhanhoidosta ja perhosista.

Kenelle?

Lintujen tarkkailusta ja puutarhanhoidosta kiinnostuneille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Reiman Media Group

Päätoimittaja

Stacy Tornio

Ensimmäinen numero

1995

Levikki

1 012 867 (AAM 2016)

Lukijamäärä

yli 5 miljoonaa

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1084-5305

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram