Bilsport Rally & Racing

Bilsport Rally & Racing on Ruotsin ainoa autourheilulle omistettu erikoislehti. Se kattaa kaiken rallista kartingiin ja rallicrossista jokamiesluokkaan.

Bilsport Rally & Racing kertoo, mitä rallimetsissä, kilparadoilla ja varikoilla tapahtuu, mutta vierailee myös autotalleissa ja kehityspajoilla ympäri maata.

Sisällysluettelo antaa kuvan julkaisun toimituksellisesta laajuudesta: monipuolisia kilpailuraportaaseja, syvällisiä tekniikka-artikkeleja, kuljettajien esittelyjä, kovia testejä, täydelliset tulokset sekä osto- ja myyntipörssi.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Bilsport Rally & Racing: Ruotsin ainoa autourheilulle omistettu lehti

Bilsport Rally & Racing

Bilsport Rally & Racing on vuonna 2002 perustettu ruotsalainen autourheilua käsittelevä aikakauslehti, jota julkaisee Förlags AB Albinsson & Sjöberg.

Lehti oli aiemmalta nimeltään BilsportBörsen ja sen nimi vaihdettiin nykyiseen muotoonsa 2011. Lehden kustantaja on julkaissut aiemmin muitakin autoilun erikoislehtiä, mukaan lukien Bilsport Rallymagazine ja Bilsport Special.

Bilsport Rally & Racing on Ruotsin ainoa pelkästään autourheiluun keskittyvä erikoislehti. Sen sisarlehtiä ovat Bilsport, Trailer, Allt om MC, 4 Wheel Drive, Bilsport Classic, Nostalgia Magazine ja Trucking Scandinavia.

Kenelle?

Autourheilua tarkasti seuraaville

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Albinsson & Sjöberg.

Päätoimittaja

Mikael Johansson

Ensimmäinen numero

2002

Levikki

9 500 (TS)

Lukijamäärä

39 000 (Orvesto)

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram