Bilsport Rally & Racing

Bilsport Rally & Racing on Ruotsin ainoa autourheilulle omistettu erikoislehti. Se kattaa kaiken rallista kartingiin ja rallicrossista jokamiesluokkaan.

Se kertoo, mitä rallimetsissä, kilparadoilla ja varikoilla tapahtuu, mutta vierailee myös autotalleissa ja kehityspajoilla ympäri maata.

Sisällysluettelo antaa kuvan julkaisun toimituksellisesta laajuudesta: monipuolisia kilpailuraportaaseja, syvällisiä tekniikka-artikkeleja, kuljettajien esittelyjä, kovia testejä, täydelliset tulokset sekä osto- ja myyntipörssi.

Katso Bilsport Rally & Racing tarjous tästä:
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Bilsport Rally & Racing

Bilsport Rally & Racing on vuonna 2002 perustettu ruotsalainen autourheilua käsittelevä aikakauslehti, jota julkaisee Förlags AB Albinsson & Sjöberg. Lehti oli aiemmalta nimeltään BilsportBörsen ja sen nimi vaihdettiin nykyiseen muotoonsa 2011. Lehden kustantaja on julkaissut aiemmin muitakin autoilun erikoislehtiä, mukaan lukien Bilsport Rallymagazine ja Bilsport Special.

Bilsport Rally & Racing on Ruotsin ainoa pelkästään autourheiluun keskittyvä erikoislehti. Sen sisarlehtiä ovat Bilsport, Trailer, Allt om MC, 4 Wheel Drive, Bilsport Classic, Nostalgia Magazine ja Trucking Scandinavia.

Kenelle?

Autourheilua tarkasti seuraaville

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Albinsson & Sjöberg.

Päätoimittaja

Mikael Johansson

Ensimmäinen numero

2002

Levikki

9 500 (TS)

Lukijamäärä

39 000 (Orvesto)

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram