Allt om MC

Allt om MC on Ruotsin suurin ja luetuin moottoripyörälehti, joka sisältää vauhtia ja menoa, rakentelua, testejä, koeajoja, arvosteluja ja kerhovierailuja.

Rakastatpa sitten moottoripyöriä, nostalgiaa tai urheilupyöriä, ei väliä – Allt om MC -lehti käsittelee kaikkea, missä on kaksi pyörää ja moottori.

Kun tunne saa hallita – tilaa Allt on MC nyt!

Allt om MC logo

Allt om MC on Ruotsin suurin ja luetuin moottoripyörälehti, jota julkaisee Förlags AB Albinsson & Sjöberg. Lehti perustettiin vuonna 1965 nimellä Månadens racingsport, mutta nimi vaihtui jo samana vuonna muotoon Racingsport. Nykyisen nimensä lehti sai vuonna 1970.

Lehden toimitus sijaisee Karlskronassa. Lehti kattaa suurimman osan harrastuksesta: moottoripyörät, rakentelu, testit, koeajot, arvostelut, kuluttajatutkimukset, kerhovierailut ja klassikot. Lehti kirjoittaa klassikoista uutuuksiin ja käytettyihin pyöriin.

Lehti on nimensä veroinen ja kirjoittaa enimmäkseen kaksipyöräisistä ja moottoreista. Siksi se testaa ja koeajaa kaikki uutuudet todellisissa olosuhteissa. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Allt on MC -lehden verkkosivuilta löydät tietoa seuraavasta numerosta, reittivinkkejä, uutisarkiston, tekniikkasanaston, tapahtumakalenterin sekä moottoripyöräaiheisia testejä ja taustakuvia. Lehti on myös Facebookissa.

Kenelle?

Kaikille moottoripyöristä kiinnostuneille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Björn Magnusson

Ensimmäinen numero

1965

Levikki

24 400 (TS 2006)

Lukijamäärä

144 000 (TS 2006)

Lukijaprofiili

82 % mieslukijoita, 18 % naislukijoita, suurin ikäryhmä 35-64 -vuotiaat

Irtonumero

7,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0345-0813

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram