BBC Music

BBC Music Magazine on maailman myydyin klassisen musiikin erikoislehti. Se kertoo tuoreimmat klassisen musiikin uutiset, opastaa suurien säveltäjien äärelle, haastattelee artisteja ja paljon muuta.

Lehti on omistautunut klassiselle musiikille, mutta siinä käsitellään myös jazzia ja maailmanmusiikkia. Joka numeron mukana tulee CD, jossa huippusäveltäjien kokopitkiä konserttoja, sinfonioita ja muuta musiikkia. Ehdoton lehti kaikille, jotka suhtautuvat klassiseen musiikkiin intohimolla!

BBC Music on tilattavissa Suomeen painettuna tai digitaalisena lehtenä. Vuodessa ilmestyy 13 numeroa.

 

Tilaa BBC Music lehti tarjoushintaan

BBC Music on kuukausittain ilmestyvä brittiläinen musiikkilehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1992 lähtien. Sen alkuperäinen omistaja oli BBC Worldwide, joka julkaisi lehteä yhdessä Warner Musicin kanssa. Immediate Media Company on ollut julkaisija vuodesta 2012 alkaen.

BBC Music Magazine on ilmestynyt omana painoksenaan myös Pohjois-Amerikassa maaliskuusta 1993 lähtien. Lehdessä heijastuu BBC Radio 3 -kanavan tarjonta ja se on omistatunut pääasiallisesti klassiselle musiikille. Siinä on kuitenkin omat osionsa myös jazzille ja maailmanmusiikille. Jokaisen numeron mukana tulee yleensä musiikki-CD, joka sisältää BBC:n omia kokopitkiä äänityksiä. Lehden levikki on noin 36 000 (ABC 2014).

Lehti sisältää artikkeleja eri aiheista, kuten klassisesta musiikista, säveltäjistä ja kapellimestareista.

Intohimo klassisen musiikin maailmaa kohtaan

BBC Music on maailman myydyin klassisen musiikin aikakauslehti ja kattavin kuukausittain ilmestyvä opas klassisen musiikin maailmaan – yleisön edessä tapahtuvaan, lähetettävään ja äänitettyyn. Se on täynnä tietoa ja inspiroivia artikkeleja klassisesta musiikista monista eri näkökulmista. Sitä lukevat asioista perillä olevat musiikin harjoittajat ja kulttuurin ystävät.

Klassisessa musiikissa riittää löydettävää noin 800 vuoden ajalta. BBC Music tekee sen löytämisestä helpompaa. Se auttaa rakentamaan loistavan klassisen musiikin kokoelman, jonka olet aina halunnut, sekä löytämään hienoimmat konsertit. Sillä on alan parhaat kirjoittajat, jotka herättävät artikkeleissaan suuret säveltäjät eloon. Mikään toinen klassisen musiikin lehti ei tarjoa yhtä monipuolista, laadukasta ja arvokasta sisältöä, kuin BBC Music. Lehden mukana tulee kuukausittain CD-levy, jossa on kansainvälisten muusikoiden ja sooloartistien täydellisiä konserttoja, sinfonioita ja paljon muuta.

Miksi tilata BBC Music Magazine?

Klassisen musiikin ystävät pääsevät nauttimaan kiehtovista artikkeleista ja yli 120 uuden klassisen julkaisun arvostelusta.

  • Tietoa ja inspiroivia artikkeleja klassisesta musiikista ja säveltäjistä
  • Yli 120 arvostelua
  • Ilmainen CD-levy joka numeron mukana täynnä huippusäveltäjien teoksia Brahmsista Beethoveniin
  • Saat lehden parhaaseen tarjoushintaan
  • Lehti toimitetaan suoraan kotiisi
  • Yksikään numero ei jää välistä
  • Automaattisesti tilausjakson lopussa päättyvä määräaikainen tilaus

BBC Music lehden logo

Katso myös:

Kenelle?

Klassisen musiikin ystäville

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Immediate Media Company

Päätoimittaja

Oliver Condy

Ensimmäinen numero

kesäkuussa 1992

Levikki

36 000 (ABC 2014)

Lukijamäärä

234 000 (ABC 2014)

Lukijaprofiili

65 % mieslukijoita, 35 % naislukijoita, lukijoiden keski-ikä 37 vuotta

Irtonumero

11,80 € (Lehtipiste)

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram