BBC History Revealed

BBC History Revealed on brittiläinen historialehti, joka saa historian upeimmat tarinat elämään.

Oletko koskaan toivonut olleesi paikalla, kun historiaa kirjoitettiin? BBC History Revealed vie sinut juuri sinne, elämään tapahtumat uudelleen ja selvittämään totuuden - aina hauskalla, helppolukuisella ja jännittävällä tavalla.

Historiantarinat tulevat eloon dramaattisten kuvien ja kiehtovan kertomuksen avulla. Niistä nauttii koko perhe!

Katso BBC History Revealed-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Kuten lehden nimestä voidaan päätellä, BBC History Revealed vie sinut takaisin paikkoihin ja tilanteisiin, joissa historia todella tapahtui, keskittyen hienoihin tarinoihin ja kertomalla uudelleen kuuluisia episodeja menneisyydestä kiehtovalla, visuaalisesti kiinnostavalla tavalla.

Oletpa sitten historian harrastaja tai haluat inspiroida lapsia tai lapsenlapsia kiinnostumaan menneisyydestä, BBC History Revealed on erinomainen tapa saada ote historiallisista henkilöistä ja tapahtumista.

Ketä olivat Peaky Blinders -gangsteriklaani? Oliko Robin Hood todella olemassa, vai oliko se muita keskiaikaisia rikollisia inspiroinut legenda?

Kaikki tämä ja paljon muuta paljastuu todisteita tutkittaessa ja haastamalla perinteinen historiantutkimus. Voit myös kysyä lehden asiantuntijoilta kiehtovia asioita, kuten "Kuka oli ensimmäinen miljardööri?" tai "Oliko eversti Sanders todella eversti?"

BBC History Revealed nostaa esiin Toisen maailmansodan ja Magellanin kohtalokkaan maailmanympärysmatkan kaltaisia katastrofeja ja muita historian tärkeimpiä kohokohtia, joita tukevat selkeät aikajanat ja arkistokuvat. Se on nykypäivän oppaamme historian tapahtumiin.

Tee historiasta hauskempaa tilaamalla BBC History Revealed nyt joko painettuna tai digitaalisessa muodossa!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram