BBC Countryfile

Kuvittele itsesi Britannian maaseudulle ja uppoudu sen loistoon.

Britannian maaseudulla on niin paljon nähtävää, juhlittavaa ja löydettävää, mutta mistä aloittaa? Mitä jos aloittaisit BBC Countryfile -lehden tilauksella?

Joka numero on täynnä tuoreita ja mielenkiintoisia ideoita tutkia kauniita maisemia ja perintöä, katsella villieläimiä ja nauttia hyviä paikallisia ruokia. Eikä sinun tarvitse mennä kauas maistaaksesi niitä kaikkia.

Tilaa BBC Countryfile ja anna niiden tulla suoraan ovellesi. Saatavana painettuna tai digitaalisena versiona.

Katso BBC Countryfile-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

BBC Countryfile -lehden logo

BBC Countryfile -lehden tilaus on erinomainen tapa saada tietoa Britannian mahtavasta ulkoilmaelämästä. Etsitpä sitten lomaideoita, pitkiä kävelyjä tai maaseudun pubeja, on tämä lehti juuri sinulle. BBC Countryfile vie sinut henkeäsalpaavien maisemien, luonnonsuojelualueiden, muinaisten markkinakaupunkien sekä kaupunkien ja kylien läpi.

Asiantuntevien toimittajien suosituksiin voi luottaa mitä tulee parhaiden paikkojen tutkimiseen, mutta myös salaisten paikkojen löytämiseen, jotka monet jättävät huomiotta. Matkan varrella kuulet viimeisimmät kuulumisen lehden intohimoisilta kannattajilta.

Mutta mikä todella saa kaiken elämään, ovat lehden upeat luonto- ja maisemakuvat, jotka kuvaavat huipputoimittajien juttuja. BBC Countryfile vie sinut läpi muuttuvien vuodenaikojen, luonnonpuistojen, paikallisten tapojen, järvenrantaseikkailujen, luonnonsuojeluhankkeiden ja upeiden ulkoilmapäivien äärelle.

Kuva: Immediate Media Co

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram