Barbie

Barbie-lehti on tyttöjen kestosuosikki – pienten prinsessojen oma lehti, jonka kohderyhmää ovat 3-8 -vuotiaat tytöt.

Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä lehti on täynnä tarinoita, fotonovelleja, puuhatehtäviä, askarteluohjeita, leikkejä, reseptejä, barbiemuotia, keräilykuvia ja vaaleanpunaisia unelmia.

Lehti vie mukanaan hyväkäytöksisen Barbien ja hänen ystäviensä ennen julkaisemattomiin seikkailuihin, jotka ovat täynnä ystävyyttä ja onnistumisen riemua.

Katso Suomen paras Barbie-lehden tarjous alta ja tilaa lehti pienelle prinsessallesi nyt kampanjahintaan. Joka numeron mukana ihana yllätyslahja!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Barbie-logo ja lehden viimeisimmät numerot

Barbie on suomalainen tyttöjenlehti, jota julkaisee Otavamedia.

Perheen pienten prinsessojen oma lehti

Barbie on joka tytön kestosuosikki ja toivelehti. Se on trendikäs ja ihana oma lehti perheen pienimmille prinsessoille (4-8 -vuotiaat).

Lehti sisältää viehättäviä fotonovelleja, keräilykuvia, kilpailuja ja ihania yllätyslahjoja. Lehden teemanumerot keskittyvät muun muassa erilaisiin ammatteihin, muotiin, musiikkiin ja eläimiin.

Lisäksi lehdessä on puuhatehtäviä, askarteluohjeita, julisteita, Barbie-muotia, lukemista, leikkejä, reseptejä ja vaaleanpunaisia unelmia – kaikkea minkä parissa lapset viihtyvät. Lehden palkintokilpailuista voi voittaa ihania Barbie-aiheisia palkintoja.

Lehden tyylikkäästi kuvitetuissa seikkailussa pääset mukaan Barbien ja hänen ystäviensä, kuten Stacien ja Chelsean, sekä heidän eläinystäviensä seikkailuihin. Kaikki tarinat ovat täynnä jännittäviä seikkailua, ystävyyttä ja onnistumisen riemua. Tarinoiden päähenkilö on hyväkäytöksinen tyttö, joka kunnioittaa vanhempiaan. Kaikki lehdessä olevat seikkailut ovat ennen julkaisemattomia.

Jokaisen lehden mukana tulee tyttömäinen yllätyslahja, kuten kaulakoru, rannerengas tai sormus.

Barbie on lehti, joka luetaan tarkkaan ja säilytetään myöhempää lukemista varten. Lehden julisteet, keräilykuvat ja yllätyslahjat ovat lapsille tärkeitä ja ne otetaan talteen.

Barbie-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa (2017). Se on saatavilla tilaus- ja irtonumeromyynnissä, sekä tilattavissa myös ruotsinkielisenä.

Kenelle?

4-8 -vuotiaille tytöille

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Kustannus Oy Ab

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

-

Levikki

6 000-8 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

94 % tyttöjä, 6 % poikia

Irtonumero

6,99 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram