ApuKrypto

Mikäpä sen mukavampaa, kuin vetäistä hieman henkeä arjen keskellä kryptoja ratkoen!

ApuKrypto visainen lehti täynnä aivojumppaaa ja älypähkinöitä, jotka tuovat ratkojille vertaansa vailla olevaa tyydytystä.

ApuKrypton jokainen numero sisältää 20 kryptoa, jotka kaikki ovat palkintotehtäviä. Kryptojen lisäksi lehdessä on tietokilpailu, paljon sudokuja, sanatehtäviä ja älypähkinöitä. Lehden yhden numeron palkintojen yhteisarvo on jopa 1500 euroa.

Katso paras ApuKrypton tarjous alta ja tilaa lehti nyt parhaaseen kampanjahintaan. Ratko tehtäviä ja voita samalla arvokkaita palkintoja!

Katso myös ApuRistikot-tarjous.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

ApuKrypto logo - Nyt myös sudokuja!

Miksi kannattaa tilata ApuKrypto?

ApuKrypto on kryptojen ystäville suunnattu ristikkolehti, joka sisältää myös muita hauskoja tehtäviä. Lehteä julkaisee A-lehdet ja se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Kaikki lehdessä olevat 20 kryptoa ovat palkintotehtäviä. Jokaisen lehden palkintojen yhteisarvo on yli 1500 euroa.

Kryptojen lisäksi lehden jokaisessa numerossa on visainen tietokilpailu, Samurai-sudoku, entistä enemmän muita sudokuja ja älypähkinöitä. Lisäksi erilaisia sanatehtäviä, kuten Sokkosanat, Nimiä ristiin rastiin ja Samat sanat.

ApuKryptossa on tehtäviä eritasoisille tekijöille ja niissä riittää tekemistä pitkäksi aikaa. Pähkinöiden takana ovat ApuRistikoista tutut huippulaatijat.

Mikä on krypto?

Krypto on eräs ristikkotyyppi, jossa vihjeet ovat vastausruutuihin merkittyjä kirjainten koodimerkkejä. Kryptossa on yleensä yhtä monta numeroa kuin siinä on eri kirjaimia. Vihjeeksi on annettu usein myös kuvallinen vihje. Vihjeetöntä kryptoa kutsutaan sokkokryptoksi.

Esimerkki: Kuvassa ylhäällä kuvavihjeenä on paini ja siitä lähtevässä sanassa numerot 10, 12, 4, 15 ja 4. Vihjeestä voidaan päätellä, että kryptossa numeroa 10 vastaa kirjain P, numeroa 12 kirjain A, numeroa 4 kirjain I ja numeroa 15 kirjain N. Vihjeen perusteella voidaan alkaa päättelemään muita sanoja ja kirjaimia.

Kenelle?

Kryptojen ja sudokujen ystäville

Ilmestyy

8 kertaa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Marja Aarnipuro

Ensimmäinen Numero

-

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

3,95 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram